Projectoverzicht

20705 - Collector Teuvenbeek
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 01 maart 2022

De werken zullen 17 maanden duren

Het afvalwater van de woningen in Teuven wordt momenteel nog ongezuiverd in de waterlopen geloosd. Om dat te verhelpen leggen we een gescheiden rioleringsstelsel aan, met gescheiden afvoer voor regen- en afvalwater. Het afvalwater gaat naar de zuivering, het regenwater wordt lokaal afgevoerd. Om het afvalwater naar het grotere rioleringsstelsel te brengen worden twee pompstations aangelegd.

 

Deze werken dienen ook als voorbereiding voor de aansluiting van het afvalwater van Remersdaal, wanneer ook daar de werken opstarten.

Nieuws en updates

 • 03 jun 2022

  Start der werken Sinnichstraat begin augustus

   

  Sinnichstraat

  Vanaf maandag 1 augustus zullen we starten met de werken in de Sinnichstraat. De aannemer plaatst eerst de signalisatie. Op dinsdag 2 augustus en woensdag 3 augustus wordt het asfalt van de rijweg gefreesd. Parkeer op die dagen tijdens de werken (07:00 - 17:00) geen voertuigen in de straat. Achter de freesmachine wordt er een tijdelijke verharding voorzien om de woningen bereikbaar te houden.

   

  Aan het einde van die week starten dan de rioleringswerken, met de aanleg van de vuilwaterriolering vanaf het kruispunt Teuven-Dorp & Gieveldstraat, richting de Teuvenbeek. We verwachten dat deze werken anderhalve week zullen duren. Daarna gaan we verder vanaf de Teuvenbeek naar de Kloosterhofstraat. Wanneer de vuilwaterriolering is aangelegd wordt dezelfde werkwijze herhaald voor de regenwaterafvoer. Daarna worden de woningen aangesloten op de nieuwe leidingen.

   

  Na de aanleg van de riolering ter hoogte van je woning wordt de rijweg voor je deur terug aangevuld met steenslag. Je inrit is dus slechts enkele dagen onbereikbaar, op het moment dat de sleuf voor je deur ligt.

   

  Gieveld

  De rioleringswerken in Gieveld worden voor het bouwverlof afgerond. Alle woningen zullen dan aangesloten zijn op de nieuwe leidingen. Na het bouwverlof worden de rioleringen gecontroleerd en starten de voorbereidingen voor de heraanleg van de weg.

   

   

 • 06 apr 2022

  Presentatie infoavond

   

  In maart werd een infoavond gehouden voor de omwonenden. De presentatie die toen getoond werd kan je hieronder terugvinden. Heb je na het bekijken van deze presentatie nog vragen dan staat het Contactcenter van Aquafin voor je klaar. Onze gegevens vind je op deze website.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Steven Schrijvers

Werfleider aannemer Colas

Emiel Lemmens

Gemeente Voeren