Projectoverzicht

20753V2 - Rioleringswerken in de Sint-Laurensstraat en Overrepenstraat
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 september 2019

De werken zullen 9 maanden duren

In de Sint-Laurensstraat wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Het nieuwe stelsel wordt via het afwaartse rioleringsstelsel aangesloten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Wimmertingen Tongeren.

Nieuws en updates

 • 01 okt 2019

  Plannetje ligging afvoerbuizen en nutsaansluitingen

   

  In de Sint-Laurensstraat zijn de rioleringswerken definitief gestart. Als bewoner kreeg je een brief en een schematisch plannetje in de bus. Vul het plannetje a.u.b. zo goed mogelijk in zodat de aannemer weet waar de afvoerbuizen en de nutsaansluitingen zich bevinden. Hang het plannetje daarna op een goed zichtbare plaats.

 • 19 sep 2019

  Regeling huisvuilophaling

   

  Tijdens de werken zal de vuilniswagen niet meer de Sint-Laurensstraat kunnen inrijden. Breng daarom uw vuilzak tot buiten de werkzone zodat hij kan worden opgehaald. Dit kan tot op de hoek met de Overrepenstraat of aan de andere zijde tot op het grasstrookje naast huisnummer 504.

 • 19 sep 2019

  Start aanleg riolering verschuift naar 30 september

   

  Omdat de aanpassingen van de nutsleidingen iets meer tijd in beslag nemen dan gepland, schuift de start van de rioleringswerken op naar maandag 30 september 2019. Zorg er a.u.b. voor dat uw wagen op werkdagen voor 7 uur buiten de Sint-Laurensstraat staat. Na 18 uur kunt u met de auto de oprit naar uw woning oprijden. Hiervoor voorzien we steenslag.

   

  De toegang naar de school/kinderopvang is tijdens de werkuren enkel mogelijk langs het voetpad vanuit de Hasseltsesteenweg (N20). Hekkens vormen een afbakening tussen het voetpad en de werkzone.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Peter Geurts - Werfverantwoordelijke aannemer

Locatie werfkeet: Bredestraat Tongeren

Bart Beunckens

Stad Tongeren