Nieuws

20753V2 - Rioleringswerken in de Sint-Laurensstraat en Overrepenstraat
01 okt 2019

Plannetje ligging afvoerbuizen en nutsaansluitingen

 

In de Sint-Laurensstraat zijn de rioleringswerken definitief gestart. Als bewoner kreeg je een brief en een schematisch plannetje in de bus. Vul het plannetje a.u.b. zo goed mogelijk in zodat de aannemer weet waar de afvoerbuizen en de nutsaansluitingen zich bevinden. Hang het plannetje daarna op een goed zichtbare plaats.

19 sep 2019

Regeling huisvuilophaling

 

Tijdens de werken zal de vuilniswagen niet meer de Sint-Laurensstraat kunnen inrijden. Breng daarom uw vuilzak tot buiten de werkzone zodat hij kan worden opgehaald. Dit kan tot op de hoek met de Overrepenstraat of aan de andere zijde tot op het grasstrookje naast huisnummer 504.

19 sep 2019

Start aanleg riolering verschuift naar 30 september

 

Omdat de aanpassingen van de nutsleidingen iets meer tijd in beslag nemen dan gepland, schuift de start van de rioleringswerken op naar maandag 30 september 2019. Zorg er a.u.b. voor dat uw wagen op werkdagen voor 7 uur buiten de Sint-Laurensstraat staat. Na 18 uur kunt u met de auto de oprit naar uw woning oprijden. Hiervoor voorzien we steenslag.

 

De toegang naar de school/kinderopvang is tijdens de werkuren enkel mogelijk langs het voetpad vanuit de Hasseltsesteenweg (N20). Hekkens vormen een afbakening tussen het voetpad en de werkzone.

05 sep 2019

Kiss and Ride voor kleuters Het Reepje

 

In het korte stukje Lerestraat werd een Kiss and Ride zone gemaakt voor de kleuters van het nabijgelegen schooltje Het Reepje. De ouders kunnen hun wagen veilig parkeren en onder begeleiding van een gemachtigd opzichter de drukke Hasseltsesteenweg oversteken.

teaser