Projectoverzicht

21470 - Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 september 2017

De werken zullen 37 maanden duren

Het project voorziet in de verdere uitbouw van het rioleringsstelsel voor de aansluiting van het afvalwater van Oostveld – Pluime en Zeldonk op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalter.

Hiertoe zal het rioleringsstelsel komende van Beernem aangesloten worden op het bestaande pompstation in Knesselare, gelegen thv het kruispunt Kloosterstraat – Prinsengoeddreef.

Op het grondgebied van Knesselare zal er in de Kloosterstraat gewerkt worden buiten de rijweg aan de zijde van de oneven huisnummers tussen de grens met Beernem en het kruispunt met de Prinsengoeddreef.

Nieuws en updates

 • 17 feb 2020

  Aanleg fundering rijweg Blind Ezelstraat

   

  In de Blind Ezelstraat werd de persleiding aangelegd. De aannemer brengt momenteel de fundering voor de rijweg aan. Ook worden de straatkolken gestoken.

   

  Volgens de huidige planning, en onder voorbehoud van slecht weer, zouden de werken in de Blind Ezelstraat rond midden maart klaar kunnen zijn.

   

 • 17 feb 2020

  Volop werken Knesselarestraat - Tinhoutstraat

   

  Momenteel ligt het zwaartepunt van de werken vooral op en rond het kruispunt Knesselarestraat - Tinhoutstraat. Op het kruispunt zelf werd voorlopig asfalt gelegd zodat de riool kan worden geplaatst in de Tinhoutstraat.

   

  Daarna wordt de voorlopige asfaltlaag op het kruispunt verwijderd en wordt over het hele kruispunt het asfalt definitief aangelegd.

   

 • 10 feb 2020

  Aanleg regenwaterleiding op kruispunt Tinhoutstraat - Knesselarestraat

   

  Op het kruispunt van Tinhoutstraat en Knesselarestraat (fase 4) legt de aannemer de vuilwaterriool en de persleiding in de richting van Oedelem. Deze week wordt ook de regenwaterleiding geplaatst en wordt gestart met het herstel van de wegenis.

   

  In de Tinhoutstraat (fase 5) zal de aannemer mogelijk op maandag 17 februari starten met de aanleg van de vuilwaterriool. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

   

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Aquafin en de Gemeente Beernem willen de hinder die deze werken met zich meebrengen zoveel mogelijk beperken. Veiligheid, toegankelijkheid en een correcte informatieverstrekking zijn voor ons zeer belangrijk.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jonas Haegebaert - Verhelst aannemingen

locatie werfkeet: Kruispunt Knesselarestraat - Nieuwenhovenstraat (Beernem)