Projectoverzicht

21470 - Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 september 2017

De werken zullen 37 maanden duren

Het project voorziet in de verdere uitbouw van het rioleringsstelsel voor de aansluiting van het afvalwater van Oostveld – Pluime en Zeldonk op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalter.

Hiertoe zal het rioleringsstelsel komende van Beernem aangesloten worden op het bestaande pompstation in Knesselare, gelegen thv het kruispunt Kloosterstraat – Prinsengoeddreef.

Op het grondgebied van Knesselare zal er in de Kloosterstraat gewerkt worden buiten de rijweg aan de zijde van de oneven huisnummers tussen de grens met Beernem en het kruispunt met de Prinsengoeddreef.

Nieuws en updates

 • 24 jun 2020

  Tinhoutstraat week afgesloten voor auto's

   

  De werken in de Tinhoutstraat lopen stilaan op hun einde. Nu bijna alle woningen aangesloten zijn op het nieuwe rioleringsstelsel, en de fiets- en voetpaden hersteld zijn, kan ook de rijweg in zijn definitieve vorm worden aangelegd.

   

  In de week van 22 juni brengen we de fundering van de toekomstige greppel aan.

   

  In de week van 29 juni leggen we de greppel aan, plaatsen we de fundering in de rijweg en brengen we de onderlaag asfalt aan.

   

  Om de nieuwe greppel niet te beschadigen, is de toegang tot je woning met de wagen niet mogelijk in de periode tussen de aanleg van de greppel en van de onderlaag asfalt. Parkeer daarom je wagen buiten de werfzone en dit van maandag 29 juni 6 uur tot en met vrijdag 3 juli 20 uur. Met jouw hulp trachten we deze werken binnen de week afgerond te krijgen.

   

  Heb je voor of tijdens de werken vragen? Spreek gerust iemand aan op de werf.

   

 • 16 jun 2020

  Blijf veiligheidsmaatregelen Covid-19 respecteren  

   

  Iemand van de aannemer aanspreken op de werf? Natuurlijk kan dat. Bewaar a.u.b. altijd de minimumafstand van 1,5 meter. Dit zowel voor je eigen gezondheid als die van de medewerkers van de aannemer. Alvast bedankt.

   

 • 16 jun 2020

  Nieuwe timing asfalt Bruinbergstraat

   

  De aanleg van de toplaag asfalt in de Bruinbergstraat was voorzien op vrijdag 12 juni, maar dit is niet kunnen gebeuren. De aannemer plant dit werk opnieuw in.

   

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Aquafin en de Gemeente Beernem willen de hinder die deze werken met zich meebrengen zoveel mogelijk beperken. Veiligheid, toegankelijkheid en een correcte informatieverstrekking zijn voor ons zeer belangrijk.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jonas Haegebaert - Verhelst aannemingen

locatie werfkeet: Kruispunt Knesselarestraat - Nieuwenhovenstraat (Beernem)