Projectoverzicht

21470 - Aansluiting Oostveld - Pluime - Zeldonk
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 september 2017

De werken zullen 37 maanden duren

Het project voorziet in de verdere uitbouw van het rioleringsstelsel voor de aansluiting van het afvalwater van Oostveld – Pluime en Zeldonk op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalter.

Hiertoe zal het rioleringsstelsel komende van Beernem aangesloten worden op het bestaande pompstation in Knesselare, gelegen thv het kruispunt Kloosterstraat – Prinsengoeddreef.

Op het grondgebied van Knesselare zal er in de Kloosterstraat gewerkt worden buiten de rijweg aan de zijde van de oneven huisnummers tussen de grens met Beernem en het kruispunt met de Prinsengoeddreef.

Nieuws en updates

 • 25 mrt 2019

  Rijwegfundering voor deel Zeldonkstraat

  In het deel van de Zeldonkstraat aan de kant van de Oedelemsesteenweg is de riool ondertussen aangelegd. Fluvius heeft op 19 maart de gasleiding nog aangepast. In de week van 25 maart wordt de verbinding geplaatst voor de toekomstige grachten. Daarna wordt de fundering van de rijweg aangebracht. Als alles verder volgens plan verloopt, dan kan in de laatste week van april de onderlaag asfalt worden gelegd.

 • 25 mrt 2019

  Aanleg nieuwe riolen in Nieuwenhovestraat

  De aanleg van de nieuwe riolen en de aansluiting van de woningen hierop gaat tot eind maart verder in de Nieuwenhovenstraat. De werken beginnen aan de kant van de Knesselarestraat. In de eerste helft van april plaatst de aannemer een scherm van damplanken (een waterwerende constructie)  in de rijweg vertrekkend vanaf Nieuwenhovenstraat 6 richting Bruinbergstraat.

 • 25 mrt 2019

  Tot eind maart rioleringswerken in deel Knesselarestraat

  Tot eind maart gaat de aannemer verder met het uitbreken van de oude riolen en het aanleggen van de nieuwe riolen in de Knesselarestraat, tussen de Zeldonkstraat en de Nieuwenhovenstraat. Begin april start dan de heropbouw van de wegenis. Dit omvat onder meer het plaatsen van straatkolken, het uitwerken van de bushalte, het aanbrengen van de funderingen, de boorstenen en de greppels, …

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Aquafin en de Gemeente Beernem willen de hinder die deze werken met zich meebrengen zoveel mogelijk beperken. Veiligheid, toegankelijkheid en een correcte informatieverstrekking zijn voor ons zeer belangrijk.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jonas Haegebaert - Verhelst aannemingen

locatie werfkeet: Kruispunt Knesselarestraat - Nieuwenhovenstraat (Beernem)