Projectoverzicht

21684 - Verbindingsriolering Katteweidelaan
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 03 december 2018

De werken zullen 10 maanden duren

Met dit project zorgen we ervoor dat er geen vuilwater meer in de Keibeek loopt. Verder wordt een nieuwe verbindingsriolering aangelegd tot aan de bestaande Aquafin-collector.

Nieuws en updates

 • 03 mei 2019

  Opritten tijdelijk niet te gebruiken

  In de week van 6 mei worden in de Katteweidestraat de nieuwe buizen voor de Keibeek geplaatst. Ook voert de aannemer voorbereidende werken uit voor de plaatsing van de glijbekisting. Deze wordt gebruikt voor het ter plaatse gieten van de goten en boordstenen in beton.

  In de week van 13 mei wordt de glijbekisting aangebracht. Terwijl het beton wordt gegoten - en om het voldoende te laten uitdrogen - kun je een hele poos niet met de auto op de oprit. Aan zaal De Kei wordt een parking voorzien, die kun je trouwens ook gebruiken om te draaien. Keren kan ook aan het kruispunt Katteweidelaan-Keistraat en aan het kruispunt Keistraat-Oude Baan). Nadat het beton is uitgedroogd kan de onderlaag asfalt worden gegoten. 

  Om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen, vraagt de aannemer om tijdens de werkuren de verplaatsingen met de auto in de straat zo veel mogelijk te beperken.

 • 22 mrt 2019

  Werken op kruispunt Kattenweidestraat - Keistraat

  Op maandag 25 maart start de aannemer met de rioleringswerken op het kruispunt van de Kattenweidestraat met de Keistraat. Op het kruispunt wordt een vuilwaterriool geplaatst. Ondertussen sluit de aannemer de huizen in de Keistraat nog verder aan op de nieuwe riolen.

 • 08 feb 2019

  Kruispunt Katteweidestraat - Keistraat onderbroken

  Vanaf maandag 18 maart 2019 is het kruispunt Katteweidelaan - Keistraat niet meer toegankelijk voor lijnbussen. Dit zal vermoedelijk tot eind oktober 2019 zo zijn. Vanaf dan kunnen de bussen van De Lijn niet meer langs de Katteweidelaan rijden. De vervoersmaatschappij bekijkt wat de mogelijkheden zijn voor een omleiding. Over de omleiding zal op verschillende manieren (Aquafin, gemeente, De Lijn, aannemer) gecommuniceerd worden naar de bewoners die de bus nemen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Sam Gevers - Werfleider aannemer Vangeel

Locatie werfkeet: Keistraat (t.h.v. zaal De Kei)