Projectoverzicht

21684 - Verbindingsriolering Katteweidelaan
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 03 december 2018

De werken zullen 10 maanden duren

Met dit project zorgen we ervoor dat er geen vuilwater meer in de Keibeek loopt. Verder wordt een nieuwe verbindingsriolering aangelegd tot aan de bestaande Aquafin-collector.

Nieuws en updates

 • 17 sep 2019

  Afwerking bovenbouw begint binnenkort

   

  Momenteel leggen de nutsbedrijven hun leidingen op de juiste plaats. Volgens de huidige planning start de aannemer op maandag 30 september met de afwerking van de bovenbouw. Eerst worden de boordstenen en de fundering van de bermen geplaatst. Dit zal ongeveer vier weken duren. Op maandag 7 oktober wordt begonnen met de aanleg van de klinkers van het kruispunt en de opritten. We verwachten dat de werken midden november helemaal klaar zullen zijn. Dit zoals altijd onder voorbehoud van weerverlet.

 • 23 aug 2019

  Nutsbedrijven werken nog tot eind september

   

  Momenteel werken de nutsbedrijven nog aan hun leidingen. We verwachten dat ze er eind september mee klaar zullen zijn. Zodra ze hun werken beëindigd hebben, kan onze aannemer de bermen en opritten afwerken. Daarna moet enkel nog de toplaag asfalt worden gelegd.

 • 23 mei 2019

  Nutsbedrijven starten op 10 juni

   

  Vanaf maandag 10 juni beginnen de nutsbedrijven met het verplaatsen van hun leidingen. Aannemer Vangeel, die de riolerings- en wegenwerken uitvoert, verdwijnt dan een poos van de werf. Vermoedelijk kan hij begin september de werken hervatten. Dan moet de toplaag asfalt nog worden gelegd, en de opritten naar de woningen en de bermen afgewerkt. Dit zal vermoedelijk 4 weken duren.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Sam Gevers - Werfleider aannemer Vangeel

Locatie werfkeet: Keistraat (t.h.v. zaal De Kei)