Projectoverzicht

21684 - Verbindingsriolering Katteweidelaan
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 03 december 2018

De werken zullen 10 maanden duren

Met dit project zorgen we ervoor dat er geen vuilwater meer in de Keibeek loopt. Verder wordt een nieuwe verbindingsriolering aangelegd tot aan de bestaande Aquafin-collector.

Nieuws en updates

 • 23 mei 2019

  Nutsbedrijven starten op 10 juni

   

  Vanaf maandag 10 juni beginnen de nutsbedrijven met het verplaatsen van hun leidingen. Aannemer Vangeel, die de riolerings- en wegenwerken uitvoert, verdwijnt dan een poos van de werf. Vermoedelijk kan hij begin september de werken hervatten. Dan moet de toplaag asfalt nog worden gelegd, en de opritten naar de woningen en de bermen afgewerkt. Dit zal vermoedelijk 4 weken duren.

 • 23 mei 2019

  Terug met de wagen op de opritten in de Katteweidelaan

   

  In de Katteweidelaan zijn de lijnvormige elementen (goten en borduren) getrokken. Op vrijdag 24 mei legt de aannemer de onderlaag asfalt. Daarna kun je met de wagen terug op de oprit van je woning.

 • 03 mei 2019

  Opritten tijdelijk niet te gebruiken

   

  In de week van 6 mei worden in de Katteweidelaan de nieuwe buizen voor de Keibeek geplaatst. Ook voert de aannemer voorbereidende werken uit voor de plaatsing van de glijbekisting. Deze wordt gebruikt voor het ter plaatse gieten van de goten en boordstenen in beton.

  In de week van 13 mei wordt de glijbekisting aangebracht. Terwijl het beton wordt gegoten - en om het voldoende te laten uitdrogen - kun je een hele poos niet met de auto op de oprit. Aan zaal De Kei wordt een parking voorzien, die kun je trouwens ook gebruiken om te draaien. Keren kan ook aan het kruispunt Katteweidelaan-Keistraat en aan het kruispunt Keistraat-Oude Baan). Nadat het beton is uitgedroogd kan de onderlaag asfalt worden gegoten. 

  Om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen, vraagt de aannemer om tijdens de werkuren de verplaatsingen met de auto in de straat zo veel mogelijk te beperken.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Sam Gevers - Werfleider aannemer Vangeel

Locatie werfkeet: Keistraat (t.h.v. zaal De Kei)