Projectoverzicht

21938BV - Aanleg gescheiden rioleringsstelsel in Moldergem, Konkelstr.
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2021

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 17 augustus 2021

De werken zullen 10 maanden duren

In Moldergem en de Konkelstraat wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Hierbij wordt het afvalwater van 63 woningen naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie in de Smarre gebracht. Daar wordt het afvalwater na zuivering geloosd in de Boekelbeek. Het regenwater wordt via nieuwe rioleringen en grachten afgevoerd. Om wateroverlast te vermijden, wordt een bufferbekken aangelegd.

Nieuws en updates

 • 21 dec 2021

  Geen doorgaand verkeer tijdens Kerst- en Nieuwjaarsperiode

   

  Tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. Er wordt een belemmering geplaatst ter hoogte van de Konkelstraat om het niet plaatselijk verkeer weg te houden uit de straat. De hulpdiensten zijn op de hoogte van deze hindernis.

  Mits gunstige weersomstandigheden start de aannemer weer op dinsdag 11/01/22. Op de planning staat in de eerste week de uitvoering van het pompstation ter hoogte van Moldergem 100. Hierdoor zal er ook geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.

  Na het pompstation gaan de wegeniswerken van start met de plaatsing en het aansluiten van de straatkolken vanaf Weede Meersen. Voor het verder verloop over de uitvoering van de straatgoten krijgt u tijdig bericht. 

  Alvast bedankt om gedurende de werkdagen vanaf 7.00u tot 17.00 u de werkzone vrij te houden van gemotoriseerd verkeer.

 • 22 nov 2021

  Update

   

  Vanaf maandag 22/11 wordt de riolering verder aangelegd tot aan Molenberg (Moldergem 43). Er wordt bijkomende signalisatie geplaatst. Het plaatselijk verkeer kan rijden tot aan de werken. Echter zal er geen doorgaand verkeer meer mogelijk zijn op Moldergem via de Molenberg en Konkelstraat.

  Dit betekent dat de eigendommen die zich in de werkzone bevinden (Konkelstraat tot Molenberg) gedurende de werken moeilijk tot niet zullen bereikbaar zijn.

  Ondertussen zijn de huisaansluitingen in uitvoering in het doodlopend straatje. Aansluitend volgt hier ook de opbouw van de wegenis.

  Deze week start de aannemer ook met de uitvoering van de waterproeven en de aansluitingen van de woningen vanaf het doodlopend straatje tot aan de bushalte.

  Als deze uitgevoerd zijn wordt de wegenis uitgevoerd, maar hierover krijgt u tijdig bericht.

 • 17 nov 2021

  Update

   

  Vanaf maandag 15/11/21 legt de aannemer riolering aan vanaf Moldergem 66 (doodlopend straatje) tot aan Konkelstraat (bushalte).

  Ondertussen worden ook de huisaansluitingen uitgevoerd in het doodlopend straatje. Daarna volgt de opbouw van de wegenis.

  Als de aanleg van de riolering en de aansluitingen van de woningen uitgevoerd zijn tot aan het kruispunt met de Konkelstraat starten de aannemer met de uitvoering van de wegenis. Nieuws en timing over de uitvoering van de straatgoten volgt later. 

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Pascal Van Bever Werfleider aannemer Audebo

09 230 78 35

Werfkeet tegenover Moldergem nr. 35 Zwalm