Projectoverzicht

22227 - Aansluiting Keiberg
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 07 januari 2019

De werken zullen 19 maanden duren

Met deze werken willen Aquafin en de gemeente Haaltert een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel aanleggen in de Ekentstraat, Pontweg, Keiberg, Hoefstraat en Posthoutweg, samen met enkele zijstraten. Er wordt een nieuwe gracht aangelegd achter de Bakkerstraat, samen met bufferbekkens ter hoogte van de Kattestraat en op het kruispunt van de Keiberg en de Hoefstraat. Twee pompstations zullen het afvalwater verpompen naar een hogergelegen punt. Op die manier wordt het regenwater gebufferd en apart afgevoerd naar het oppervlaktewater, het afvalwater wordt verder afgevoerd naar een zuiveringsinstallatie.

Nieuws en updates

 • 04 jun 2020

  Overal heraanleg wegenis, toplaag asfalt midden augustus

   

  Over het hele projectgebied worden momenteel de rijweg en voetpaden heraangelegd. In de Pontweg tussen nrs. 62 en 114 betreft het enkel nog de klinkerverharding van de voetpaden. In de Pontweg tot aan de Keiberg wordt de fundering aangelegd van de toekomstige rijweg, eind deze maand wordt hier de onderlaag asfalt aangelegd. Daarna worden ook hier de voetpaden in klinkers aangelegd. In de Keiberg worden dezelfde werken uitgevoerd volgens dezelfde timing.

   

  Behoudens onvoorziene omstandigheden zijn al deze werken voltooid tegen midden augustus. Dan wordt over het volledige projectgebied de toplaag asfalt aangelegd en wordt alles afgewerkt.

   

  Bouwverlof aannemer

   

  De aannemer gaat in bouwverlof vanaf 13 juli tot en met 4 augustus. Er worden dan geen werken uitgevoerd, de aannemer zorgt ervoor dat de woningen bereikbaar zijn tijdens het verlof.

 • 24 mrt 2020

  COVID-19: werken Keiberg stilgelegd

   

  Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan werden de werken vorige week stilgelegd. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen deze opnieuw worden opgestart. We brengen de bewoners op de hoogte zodra we meer nieuws hebben.

 • 03 mrt 2020

  Uitstel asfalt Rosthoutweg

   

  Als gevolg van het slechte weer de laatste weken hebben de werken vertraging opgelopen. De aanleg van de toplaag asfalt in de Rosthoutweg wordt opgeschoven en zal worden uitgevoerd in de derde week van maart.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Peter Troch

Werfleider aannemer

Gemeente Haaltert

Dienst openbare werken

Erik De Wilde

Afkoppelingsdeskundige, bureau Talboom

Arno Coeck

Afkoppelingsdeskundige, bureau Talboom