Projectoverzicht

22227 - Aansluiting Keiberg
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 07 januari 2019

De werken zullen 16 maanden duren

Met deze werken willen Aquafin en de gemeente Haaltert een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel aanleggen in de Ekentstraat, Pontweg, Keiberg, Hoefstraat en Posthoutweg, samen met enkele zijstraten. Er wordt een nieuwe gracht aangelegd achter de Bakkerstraat, samen met bufferbekkens ter hoogte van de Kattestraat en op het kruispunt van de Keiberg en de Hoefstraat. Twee pompstations zullen het afvalwater verpompen naar een hogergelegen punt. Op die manier wordt het regenwater gebufferd en apart afgevoerd naar het oppervlaktewater, het afvalwater wordt verder afgevoerd naar een zuiveringsinstallatie.

Nieuws en updates

 • 30 sep 2019

  Werken in Vorsinkbaan, Rosthoutweg en Brantegemstraat

   

  Deze week en komende weken staan in Vorsinkbaan, Rosthoutweg en Brantegemstraat belangrijke werken op het programma. Woon je in een van deze straten? Lees dan aandachtig deze bewonersbrief die je ook in je brievenbus hebt gevonden.

 • 13 sep 2019

  Volgende week toplaag asfalt in Ekenstraat tot Pontweg

   

  De toplaag asfalt in Fase 2 - Ekentstraat tot Pontweg is ingepland op 20 september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

   

  In de Hoefstraat zijn we gestart op het kruispunt met de Rosthoutweg met de aanleg van de riolering. De inbuizing van de waterloop wordt ook hersteld.

 • 06 sep 2019

  Binnenkort asfalt in de Ekentstraat

   

  In de fase Ekentstraat, tot Pontweg, werkt de aannemer momenteel aan de fundering van de voetpaden, de aanleg van de boordstenen en het ophalen van de riooldeksels, zodat ze het juiste niveau krijgen tegenover de bovenlaag asfalt. Die toplaag asfalt is voorzien om aan te leggen midden deze maand.

   

  In de Rosthoutsweg wordt Minder-Hindersteenslag aangebracht om de toegankelijkheid te verbeteren. We gaan verder met de aanleg van de vuilwaterleiding en zijn gestart met de aanleg van de huisaansluitingen op de nieuwe riolering.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Peter Troch

Werfleider aannemer

Gemeente Haaltert

Dienst openbare werken

Erik De Wilde

Afkoppelingsdeskundige, bureau Talboom

Arno Coeck

Afkoppelingsdeskundige, bureau Talboom