Projectoverzicht

22328 - RWA verbinding Kontichsesteenweg - Struisbeek
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 17 mei 2019

De werken zullen 14 maanden duren

Met dit project leggen we een aparte afvoerleiding voor regenwater (RWA-leiding) aan in de N177 (Boomsesteenweg). Deze RWA-leiding vangt het regenwater op en transporteert het naar de Struisbeek waar het wordt geloosd. De bestaande leiding voor het transport van afvalwater (DWA-leiding) naar de zuiveringsinstallatie wordt hierbij ook vernieuwd.

Volgens de huidige planning starten de werken rond 1 juni. Er wordt dan tegelijk gewerkt ter hoogte van de Struisbeek in de richting van Kontichsesteenweg en van aan de Kontichsesteenweg in de richting van de Guido Gezellestraat. Tijdens de zomermaanden wordt het kruispunt van de N177 met de Kontichsesteenweg aangepakt. Het kruispunt zal hiervoor worden afgesloten.

Nieuws en updates

 • 13 mei 2019

  Infomarkt voor omwonenden op donderdag 16 mei

  Bewoners van (delen van) onder meer Leugstraat, Guido Gezellestraat, Hoevelei, Mastboomstraat, Oudestraat, Ysselaerlaan, … zijn op donderdag 16 mei van 19 tot 21 uur doorlopend welkom in het Technisch Centrum van de gemeente Aartselaar, Oudestraat 8. Maar je bent natuurlijk ook welkom als je ergens anders in Aartselaar woont.

  Geen tijd? Hier vindt je de presentatie en de infopanelen.

 • 13 mei 2019

  Handelaars en bedrijven kwamen zich alvast informeren

  De infomarkt voor handelaars en bedrijven is ondertussen achter de rug. Aan de hand van een doorlopende presentatie en infopanelen kregen enkele tientallen handelaars en bedrijfsverantwoordelijken meer informatie over de rioleringswerken op de N177. Ze konden hun praktische vragen (toegankelijkheid, speciale levering, …) rechtstreeks stellen aan de aannemer.

  Alle bedrijven langs de N177 krijgen trouwens nog bezoek van de aannemer zodat hij zich ter plaatse van de toestand kan vergewissen. Dat is ook het moment om verdere praktische afspraken te maken.

  De infomarkt van maandag 13 mei gemist? Geen nood, je vindt de presentatie en de infopanelen hier.

 • 03 mei 2019

  Handelaar of bedrijf? We hebben jouw inbreng nodig

  De aannemer en Aquafin streven ernaar om de hinder door de rioleringswerken zo veel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid van je zaak of bedrijf zo groot mogelijk te houden. Om maximaal rekening te kunnen houden met de noden van bedrijven, hebben we jouw inbreng nodig. Bepaalde informatie (tijdstip van leveringen, welk soort vervoer, groot transport, …) kan voor de aannemer heel nuttig zijn bij het vastleggen van de minderhindermaatregelen.  

  Stuur daarom een mail naar thv.dca-besixinfra@dca.be. De werfleider van de aannemer neemt contact met je zodat er vooraf concrete afspraken kunnen worden gemaakt, waarmee we rekening kunnen houden tijdens het verloop van de werken.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Hier vind je een schat van praktische informatie. Van veiligheidstips over de regeling voor het huisvuil tot de inrichting van de werf op de N177 en de omleidingsplannen.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Werfleider aannemers DCA en BESIX Infra

Locatie werfkeet: parking Woonzorgcentrum Zonnewende, Boomse Steenweg 15