Projectoverzicht

22339 - Aansluiting en PS+PL Zevekotestr&gravit.leid. Pastoorstr tot
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 02 juli 2018

De werken zullen 18 maanden duren

Met dit project wil Aquafin het afvalwater van het centrum van Reningelst inzamelen en afvoeren naar de ook nieuw te bouwen rioolwaterzuiveringsinstallatie in de Pastoorstraat. Het afvalwater van Reningelst loopt momenteel op drie plaatsen gewoon in de Grote Beek.

Nieuws en updates

 • 15 mei 2019

  Wat doet de aannemer de komende weken?

  In de Nedergraafstraat werd de oude asfaltlaag verwijderd. Op donderdag 16 mei start de aannemer met de aanleg van de riolen.

  Op maandag 20 mei begint de aannemer met de rioleringswerken in de Baljuwstraat (deel Reningelstplein). Hij werkt in de richting van Poperinge. Begin juni wordt de aansluiting van het Reningelstplein in orde gebracht.

  Nog begin juni wordt in de Kriekstraat de onderlaag asfalt gegoten. Daarna worden de deksels op hoogte gebracht, met het oog op de aanleg van de toplaag asfalt. Als de weersomstandigheden meezitten, dan kan de toplaag asfalt nog voor het bouwverlof (dat start op 19 juli) worden gelegd. Dit is ook het geval voor de Pastoorstraat.

 • 26 mrt 2019

  Aanleg riolen in Pastoorstraat

  Tot eind volgende week (5 april) legt de aannemer de vuilwater- en de regenwaterriool aan in de Pastoorstraat. Tijdens de eerste week van de Paasvakantie worden de woningen aangesloten op de nieuwe riolen. Tegelijk wordt door Fluvius de elektriciteitscabine geplaatst. Het nutsbedrijf legt in de tweede week van de Paasvakantie de elektriciteitskabels aan. De aannemer van de rioleringswerken is dan een week met vakantie.

 • 26 mrt 2019

  Aanpassen nutsleidingen in Kriekstraat

  In de Kriekstraat worden de nutsleidingen nog aangepast zodat de laatste riolen kunnen gelegd worden. Zodra de rioolbuizen in de grond steken, worden de straatkolken geplaatst en de fundering van de wegenis gelegd. Daarna plaatst de aannemer de boordstenen en plaatst hij de greppels.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Pieter Desplenter - Aannemer Vanlerberghe

Locatie werfkeet: Reningelstplein