Nieuws

22363 - Optimalisatie OS Dorpsstraat 99288A (Coll. Voer fase 3...)
26 mrt 2020

COVID-19: werken Dorpstraat en Borsstraat stilgelegd

 

Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan werden de werken voor onbepaalde tijd stilgelegd. Wanneer de maatregelen kunnen worden opgeheven bezorgen we de bewoners een aangepaste planning. In de tussentijd zal de afvalophaling normaal verlopen. 

03 mrt 2020

Werken vertraagd, planning aangepast

 

Door het slechte weer van de voorbije weken hebben de werken vertraging opgelopen. Daardoor zullen de werken tussen Dorpstraat 15 en 34 duren tot en met mei. Het kruispunt en het zijstraatje ter hoogte van nummer 11 zal in mei en juni worden aangepakt.

 

De heraanleg van de Dorpstraat, Borsstraat en Parijsstraat zal starten in mei en gefaseerd uitgevoerd worden. Tot en met juli worden de voetpaden en boordstenen aangelegd, vanaf augustus tot en met september zal er op verschillende plaatsen een nieuw wegdek worden aangelegd.

 

Nadien wordt gestart met de derde fase in de Leuvenstraat, vanaf september. Eind 2020 zou ook deze fase moeten zijn afgerond.

07 feb 2020

Planning Fase 2: Dorpstraat, Borsstraat en Parijsstraat

 

De werken in fase 2 zijn van start gegaan. Tot het einde van de maand zal de aannemer werken tussen Dorpstraat 3B en 11 om de riolering aan te leggen. Daarna maken we de sprong naar nr. 15 tot en met 34, vanaf maart tot en met half april. Het kruispunt aan nr. 11 wordt nadien onderhanden genomen, tussen half april en eind april.

 

Tot en met half mei werken we daarna aan het zijstraatje van de Dorpstraat. In mei starten we in de Parijsstraat.

 

De heraanleg van deze straten start in mei (die delen waar de riolering al ligt) en zal doorlopen tot en met juli.

18 dec 2019

Infobrief december

 

De bewoners kregen een tussentijdse infobrief met de verdere fasering na het bouwverlof. Je kan de brief hieronder terugvinden.

13 sep 2019

Hieronder kan je de presentatie vinden die werd getoond op de infoavond.