Projectoverzicht

22719 - Afkoppeling Slachthuisstraat
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 10 februari 2020

De werken zullen 26 maanden duren

Vanaf maandag 16 maart start Aquafin met een rioleringsproject in de Tieblokkenlaan en Slachthuisstraat. Stad Turnhout maakt van de werken gebruik om ook de fietspaden langs de Tieblokkenlaan, Slachthuisstraat en Zierenbosstraat te vernieuwen. De aannemer werkt in fasen:

Fase 1: heraanleg fietspaden Slachthuisstraat - Zierenbosstraat (16 maart tot eind mei)

De aannemer start met het heraanleggen van de fietspaden in de Slachthuisstraat vanaf het kruispunt met de Tieblokkenlaan tot net voor de tweede bocht in de Zierenbosstraat.

Fase 2: rioleringswerken Tieblokkenlaan - Slachthuisstraat (vanaf begin april)

Begin april gaat de aannemer van de start met de rioleringswerken. Hij begint aan de spoorwegovergang in de Tieblokkenlaan en schuift zo op richting de Slachthuisstraat tot aan de Muizenvenstraat. Bedrijven blijven steeds bereikbaar.

Raadpleeg hier de verkeersinformatie en andere praktische info.

De overige werken zoals de aanleg van de fietspaden in Tieblokkenlaan en Slachthuisstraat, het doortrekken van de fietspaden in de Zierenbosstraat naar Steenweg op Gierle en de werken aan het Spoorwegpad worden in latere fasen aangepakt.

Alle informatie vindt u ook op www.turnhout.be/wegenwerken.

Nieuws en updates

 • 14 okt 2021

  Werken terug opgestart ten vroegste 02/2022

   

  We kunnen op dit moment al iets preciezer zeggen wanneer de werken terug zouden beginnen. We verwachten dat we in februari 2022 de werf terug kunnen opstarten, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

 • 10 aug 2021

  Werken uitgesteld tot afbraak vaccinatiecentrum

   

  De werken in dit project liggen al enige tijd stil. Het covid-vaccinatiecentrum voor deze omgeving ligt immers op het traject van de werken. Pas wanneer dit centrum niet meer noodzakelijk is en wordt afgebroken zullen de werken worden hervat.

 • 18 feb 2020

  Vanaf maandag 16 maart start de aannemer met de heraanleg van de fietspaden in de Slachthuisstraat vanaf het kruispunt met de Tieblokkenlaan tot net voor de tweede bocht in de Zierenbosstraat.

   

  Tijdens de werken gelden volgende extra verkeersmaatregelen:

  - De Slachthuisstraat, tussen de Tieblokkenlaan en de Zierenbosstraat en de Zierenbosstraat worden enkele rijrichting. Autoverkeer kan richting Steenweg op Gierle rijden. Omgekeerd volgen ze een omleiding via Steenweg op Gierle, Muizenvenstraat en Slachthuisstraat.

  - Fietsers en voetgangers kunnen de werken passeren.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier