Projectoverzicht

22774 - Aanleg gescheiden stelsel in Lierbaan en Draplei
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 22 mei 2017

De werken zullen 33 maanden duren

De gemeente Putte investeert in de aanleg van veilige fietspaden langs de Lierbaan van aan de Waversesteenweg tot aan de grens met Koningshooikt. Aquafin maakt van dit project gebruik om ook het afvalwater van de inwoners van de Lierbaan en de Draplei, dat nu nog ongezuiverd in de Itterbeek en Stompaarsbeek belandt, aan te sluiten op het waterzuiveringsnetwerk. Pidpa plant gelijktijdig de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel in de Lierbaan tussen de Zoetewei en de Waversesteenweg.

Nieuws en updates

 • 28 mrt 2019

  Onderlaag asfalt in Lierbaan van Kapelstraat tot Waversesteenweg

  In het deel van de Lierbaan van Kapelstraat tot Waversesteenweg staat de aanleg van de onderlaag asfalt tot aan de Bredestraat op de planning. Tegelijk wordt het kruispunt met Zoetewei afgewerkt en worden klinkers voor de bermverharding aangebracht.

  Op 3 april starten de voorbereidende werken voor het laatste deel van de Lierbaan zodat op 8 april het laatste stukje riool kan worden gelegd.

 • 28 mrt 2019

  Afwerking Lierbaan van Zoetewei tot Kapelstraat

  De aannemer werkt op de Lierbaan, van Zoetewei tot Kapelstraat, de laatste zaken af. Als alles volgens plan verloopt, dan is dit deel van de werken eind mei 2019 klaar.

 • 07 mrt 2019

  Grootste deel werken Aquafin is klaar

  Op de Lierbaan zijn de grootste werken van Aquafin uitgevoerd. In het deel van Zoetewei tot Clemensstraat (fase 4) worden de opritten en bermen nog aangewerkt en het asfalt gelegd. Deze werken zullen naar verwachting tot eind maart duren.

  In het deel van Kapelstraat tot Waversesteenweg zijn de werken aan de wegenis bezig. In dit stuk wordt vanaf 1 april ook nog een regenwaterriool gelegd.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Praktische info

Het volledige project duurt tot voorjaar 2019. Dit betekent niet dat de bewoners en handelaars anderhalf jaar hinder voor hun deur zullen hebben.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Paul Grietens - DCA NV (aannemer)

Locatie werfkeet: Waversesteenweg, achter de oude rijkswachtkazerne