Projectoverzicht

22790 - Verbindingsriolering Katschotseweg - Grote Hemmenweg
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 maart 2019

De werken zullen 9 maanden duren

Eind maart start Aquafin met rioleringswerken in de Katschotseweg, Spierhoofseweg en een deel van de Hazendanseweg in Zonhoven. Met dit project wil Aquafin het afvalwater van ongeveer 150 inwoners uit Zonhoven dat nu nog ongezuiverd in de Roosterbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

Nieuws en updates

 • 06 jun 2019

  Overzicht werken tot bouwverlof

   

  De aannemer legt de hoofdriool voor het vuile water aan in de Katschotseweg, in de richting van de Roosterbeek. Vanaf 7 juni kan hij starten met de aanleg van de persleiding en de regenwaterriool. De vervanging van de kokers van de Roostersbeek staat eind volgende week op het programma.

   

  In de Spierhoofseweg worden de huizen nog aangesloten op de nieuwe riolen en wordt de oude riool opgebroken. Daarna plaatst de aannemer de straatkolken en de fundering van de rijweg.

   

  Vanaf woensdag 12 juni wordt de hoofdriool gelegd in de Hazendansweg. Hiervoor zet de aannemer een extra ploeg in, zodat voor het bouwverlof de riool ligt tot aan het kruispunt met de Nieuwe Hazendansweg.

   

  Na het bouwverlof wordt dan gestart met het plaatsen van de boorden en het aanleggen van de onderlaag asfalt.

 • 23 mei 2019

  Aanleggen riolen in Katschotseweg

   

  Deze week is de aannemer gestart met het aanleggen van de vuilwaterriool in de Katschotseweg en dit in de richting van de Roosterbeek. Zodra de vuilwaterriool ligt, worden de regenwaterriool en de persleiding in de Katschotseweg gelegd. Vanaf eind juni worden de kokers van de Roosterbeek vervangen.

   

  Oude riool Spierhoofseweg wordt uitgebroken

   

  Tot eind mei worden de huizen in de Spierhoofseweg aangesloten op de nieuwe riool. Daarna wordt de oude riool uitgebroken en verwijderd.

   

  Aanleg fundering voor bouwverlof

   

  Als alles volgens planning verloopt, dan kan de aannemer nog voor het bouwverlof de fundering van de rijweg plaatsen in Katschotseweg en Spierhoofseweg (tot kruispunt Hazendansweg).

 • 26 apr 2019

  Tot 10 mei aanleg regenwaterriool richting Hazendansweg

  Ondertussen ligt de hoofdriolering voor de vuilwaterafvoer ligt tot de Hazendansweg. De werken aan het pompstation gaan gewoon verder. Vanaf volgende week wordt de vuilwaterriool aangesloten op het pompstation. Vervolgens start de aannemer met de regenwaterriool in de richting van de Hazendansweg. Dit zal ongeveer tot 10 mei duren.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Ruben Moors - Aannemer GEMOCO

Locatie werfkeet: Katschotseweg