Projectoverzicht

22790 - Verbindingsriolering Katschotseweg - Grote Hemmenweg
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 maart 2019

De werken zullen 9 maanden duren

Eind maart start Aquafin met rioleringswerken in de Katschotseweg, Spierhoofseweg en een deel van de Hazendanseweg in Zonhoven. Met dit project wil Aquafin het afvalwater van ongeveer 150 inwoners uit Zonhoven dat nu nog ongezuiverd in de Roosterbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

Nieuws en updates

 • 17 sep 2019

  Aanleg betonboord Katschotseweg, Spierhoofseweg en Hazendansweg

   

  Op woensdag 25 september start de aannemer met het aanleggen van de betonboord van de Katschotseweg, Spierhoofseweg en Hazendansweg. Aansluitend wordt de nieuwe fundering en de onderlaag asfalt van de rijweg geplaatst. Parkeer daarom je wagen a.u.b. voor 7 uur 's ochtends buiten de werfzone. Mogelijke parkeerplaatsen vind je op het plan hieronder.

   

  Tijdens de uithardingsperiode van het beton is het onmogelijk om met je voertuig tot op de oprit van je woning te rijden. Voor laden en lossen kun je wel tot voor de woning geraken, maar nadien moet je je auto verderop parkeren. De rijweg is slechts 4 meter breed tussen de betonboorden, waardoor kruisen niet mogelijk is. Respecteer daarom a.u.b. het éénrichtingsverkeer volgens plan.

   

   

  teaser
 • 23 aug 2019

  Rioleringswerken en huisaansluitingen tot september

   

  De volgende weken brengt de aannemer de huisaansluitingen in orde. Tot begin september wordt in de Hazendansweg de regenwaterriool gelegd. De vuilwaterriool zit ondertussen op zijn plaats.

   

  Rond midden september wordt gestart met de aanleg van de fundering van de rijweg. Eind september plaats de aannemer de goten en boorden. Die worden ter plaatse in beton gegoten, je zult dan ongeveer twee weken niet met de auto op de oprit kunnen. Het beton moet immers helemaal drogen. De aannemer informeert je hierover verder nog per brief.

   

  Als alles volgens planning verloopt, dan kan begin oktober de onderlaag asfalt worden aangebracht. Dit onder voorbehoud van onvoorziene gebeurtenissen.

 • 17 jul 2019

  Aanleg resterend deel hoofdriool Hazendansweg na bouwverlof

   

  Tot 5 augustus is het bouwverlof. Daarna legt de aannemer de resterende hoofdriool in de Hazendansweg. Tegelijk worden de huizen in de Katschotseweg aangesloten op de nieuwe riolen.

   

  Zodra de riolen liggen, wordt gestart met de aanleg van de wegenis. Eerst worden de boorden geplaatst en vervolgens de steenslagfundering. Volgens de huidige planning wordt de eerste helft van september de onderlaag asfalt aangebracht. Daarna verlaat aannemer Gemoco de werf zodat de nutsbedrijven hun werken kunnen uitvoeren.

   

  De werken van de nutsbedrijven zullen naar alle waarschijnlijkheid duren tot het einde van het jaar. In het voorjaar van 2020 wordt heel de werf afgewerkt.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Ruben Moors - Aannemer GEMOCO

Locatie werfkeet: Katschotseweg