Projectoverzicht

22790 - Verbindingsriolering Katschotseweg - Grote Hemmenweg
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 maart 2019

De werken zullen 9 maanden duren

Eind maart start Aquafin met rioleringswerken in de Katschotseweg, Spierhoofseweg en een deel van de Hazendanseweg in Zonhoven. Met dit project wil Aquafin het afvalwater van ongeveer 150 inwoners uit Zonhoven dat nu nog ongezuiverd in de Roosterbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

Nieuws en updates

 • 26 apr 2019

  Tot 10 mei aanleg regenwaterriool richting Hazendansweg

  Ondertussen ligt de hoofdriolering voor de vuilwaterafvoer ligt tot de Hazendansweg. De werken aan het pompstation gaan gewoon verder. Vanaf volgende week wordt de vuilwaterriool aangesloten op het pompstation. Vervolgens start de aannemer met de regenwaterriool in de richting van de Hazendansweg. Dit zal ongeveer tot 10 mei duren.

 • 02 apr 2019

  Rioleringswerken zijn begonnen

  Vorige week is de aannemer gestart met de rioleringswerken, te beginnen aan het pompstation dat momenteel wordt gebouwd in de Katschotseweg. Ondertussen wordt ook aan het pompstation zelf verder gewerkt.

 • 27 feb 2019

  Nutsbedrijven starten op 25 maart

  Op 25 maart starten de nutsbedrijven Fluvius, De Watergroep en Proximus met het verplaatsen en/of vernieuwen van hun leidingen. Gelijktijdig start aannemer Gemoco in opdracht van Aquafin met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel vanaf het kruispunt Katschotseweg-Oppelseweg richting Spierhoofseweg. Na de Spierhoofseweg zetten we de rioleringswerken verder in de Hazendansweg vanaf het kruispunt Spierhoofseweg-Hazendansweg tot aan de Grote Hemmenweg.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Ruben Moors - Aannemer GEMOCO

Locatie werfkeet: Katschotseweg