Nieuws

22951V - Aanleg v. 2DWA-riolering in Oude Brugstr, Vloedbeemdenstr...
18 mrt 2022

Bewonersbrief Zandvlietstraat

 

De rioleringswerken zijn dusdanig gevorderd dat we nu ook gaan werken in de Zandvlietstraat. De bewoners kregen een brief van de aannemer met meer informatie, die je hieronder kan terugvinden.

02 mrt 2022

Rioleringsaanleg werkt toe naar locatie pompstation Toriaweg

 

De aannemer legt momenteel de riolering in de Toriaweg verder aan en is op 1 maart ook gestart in Kuivereer. Beide werkzones schuiven op naar de locatie van het pompstation dat in de Toriaweg zal worden aangelegd. We verwachten dat deze werken de komende twee weken afgerond worden, waarna het pompstation zelf wordt aangelegd.

19 jan 2022

Werken gestart, eerst plaatsen bemaling

 

De aannemer is gestart met de werken. Onderaannemer Diabeton heeft de betonverharding opgebroken en de aannemer is gestart met het plaatsen van de bemaling of droogzuiging. Daarmee verlagen we het grondwater, zodat de riolering in een droge sleuf kan worden aangelegd.

 

Zodra het grondwater voldoende verlaagd is starten we met de rioleringswerken, eerst in de Oude Brugstraat tussen Zandvlietstraat en Toriaweg, daarna de Zandvlietstraat en een deel van de Vloedbeemdenstraat. Ook de Toriaweg komt in januari nog aan bod. De werken worden gefaseerd uitgevoerd om de hinder te beperken. Na de rioleringsaanleg wordt de wegenis hersteld.