Projectoverzicht

23301 - Aansluiting Sterhoek (deel in gewestweg N419 - Burchtstraat)
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 18 maart 2019

De werken zullen 14 maanden duren

Met deze werken zal een gescheiden rioleringsstelsel worden aangelegd in Sterhoek, deel in de gewestweg N419 en de Burchtstraat. Daarbij worden regen- en afvalwater apart afgevoerd. Het afvalwater van circa 50 inwoners en 19 bedrijven in de Burchtstraat wordt op die manier bijkomend gezuiverd. Daarnaast wordt de wegenis vernieuwd en zal de gemeente enkele fietspaden aanleggen.

 

Je vindt deze werken ook terug op de website van de gemeente: https://www.kruibeke.be/nieuwsdetail/2122/burchtstraat-wegenwerken-maart-december-2019.

Nieuws en updates

 • 08 jan 2020

  Werken afgerond tegen eind deze maand

   

  De bovengrondse werken in dit project zijn allemaal afgerond. Eind januari zal er nog een bestaande riolering worden gerenoveerd, deze werken zullen zonder opbraak worden uitgevoerd en zullen voor de bewoners weinig hinder met zich meebrengen.

 • 17 mei 2019

  Start fase 1 vanaf 3 juni

   

  De aannemer legt de laatste hand aan de omleidingswegen. De aanpassing van het fietspad aan de brug Kruibekesteenweg-Beverstraat is eind volgende week klaar. 

   

  Vanaf 3 juni kan dan gestart worden met de rioleringswerken tussen de Warandestraat en de Watermolenstraat. We bouwen dan ook het pompstation op de hoek van de Warandestraat en de Burchtstraat. Wij verwachten deze werken te hebben afgerond tegen het bouwverlof, zodat we nadien met een nieuwe fase kunnen starten.

 • 20 mrt 2019

  Folder & uitnodiging infoavond

   

  Hieronder kan je de folder terugvinden die door de projectpartners is opgemaakt, net als de uitnodiging voor de infoavond.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

William Kooman & Mark De Wachter - werfleiders aannemer

Locatie werfkeet: Scheldelei, t.o.v. de Burchtstraat

Gemeente Kruibeke

Technische dienst