Projectoverzicht

99246 - Collector Slagvijverbeek fase 2
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 11 juni 2018

De werken zullen 18 maanden duren

Met deze werken zullen door Aquafin en de gemeente Lennik twee bestaande rioleringsstelsels met elkaar worden verbonden via een nieuwe verzamelleiding. Daarmee zal het afvalwater van 3650 inwoners van Lennik bijkomend afgevoerd en gezuiverd worden in de zuiveringsinstallatie van Sint-Pieters-Leeuw. Vandaag loost dat afvalwater nog in de Molenbeek, met alle gevolgen vandien voor het milieu en de waterkwaliteit van de beek.

Nieuws en updates

 • 17 jun 2019

  Bewonersbrief Gustaaf Van der Steenstraat

   

  De werken in de Gustaaf Van der Steenstraat gaan deze week van start en zullen vermoedelijk duren tot 12 juli. Voor de aanvang van het bouwverlof zou de straat opnieuw geasfalteerd moeten zijn. De omwonenden kregen een infobrief van de gemeente met meer informatie, die je hieronder kan terugvinden.

 • 29 mei 2019

  Binnenkort werken op openbaar domein

   

  Begin juni starten we met de werken in Fase 2, in de Gustaaf Van Der Steenstraat. We leggen er de riolering verder die we in Fase 1 in de velden hebben aangelegd. De Gustaaf Van Der Steenstraat zal dan gedurende een maand afgesloten worden voor doorgaand verkeer, zodat de werken kunnen plaatsvinden. 

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jan Windey

Werfleider aannemer