Projectoverzicht

99246 - Collector Slagvijverbeek fase 2
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 11 juni 2018

De werken zullen 20 maanden duren

Met deze werken zullen door Aquafin en de gemeente Lennik twee bestaande rioleringsstelsels met elkaar worden verbonden via een nieuwe verzamelleiding. Daarmee zal het afvalwater van 3650 inwoners van Lennik bijkomend afgevoerd en gezuiverd worden in de zuiveringsinstallatie van Sint-Pieters-Leeuw. Vandaag loost dat afvalwater nog in de Molenbeek, met alle gevolgen vandien voor het milieu en de waterkwaliteit van de beek.

Nieuws en updates

 • 04 feb 2020

  Heraanleg Gustaaf Vander Steenstraat

   

  Met de plaatsing van de borduren en goten in de Gustaaf Vander Steenstraat kan de aannemer starten met de heraanleg van het wegdek. De eerste stap is de plaatsing van de nieuwe funderingslaag, die wordt uitgevoerd in steenslag. Asfalteringswerken kunnen pas uitgevoerd worden vanaf eind februari, begin maart. Wanneer er een exacte datum bekend is zal die naar de bewoners worden gecommuniceerd. In de tussentijd blijft de steenslag liggen zodat de straat zo goed mogelijk bereikbaar blijft.

   

  Daarnaast vinden er nog enkele werken plaats op privédomein, vooral aan het pompstation. Daar werken we aan de groenafwerking, het beklinkeren van het perceel en de elektromechanische component. Ook de werfzone rond het perceel zal worden gefatsoeneerd.

 • 05 dec 2019

  Riolering klaar, nu werken pompstation

   

  Alle rioleringsbuizen zijn intussen geplaatst en de aannemer start met de bouwput van het pompstation. Deze werken vinden plaats op privédomein. Het inzaaien van de weides waarin we gewerkt hebben zal worden uitgevoerd wanneer het weer en de temperatuur dat toelaten.

 • 17 jun 2019

  Bewonersbrief Gustaaf Van der Steenstraat

   

  De werken in de Gustaaf Van der Steenstraat gaan deze week van start en zullen vermoedelijk duren tot 12 juli. Voor de aanvang van het bouwverlof zou de straat opnieuw geasfalteerd moeten zijn. De omwonenden kregen een infobrief van de gemeente met meer informatie, die je hieronder kan terugvinden.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Jan Windey

Werfleider aannemer