Projectoverzicht

ARN3012 - Wegen- en rioleringswerken in Wezenstraat, Begijnhof en Wampenberg
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 21 februari 2022

De werken zullen 24 maanden duren

Aquafin en de gemeente Arendonk slaan de handen in elkaar om de dorpskern veiliger, groener en aantrekkelijk te maken. We pakken de straten Wampenberg, Begijnhof en Wezenstraat aan. Zowel de nutsleidingen en de riolering, als de weg worden vernieuwd.

 

In de Wezenstraat leggen we een gescheiden rioleringsstelsel aan. Het afvalwater gaat naar de rioolwaterzuivering van Arendonk, het regenwater wordt aangesloten op de Wamp. Daarvoor zijn ook rioleringswerken nodig in Begijnhof.

 

Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Bekijk de video

Nieuws en updates

 • 14 jul 2021

  Benieuwd hoe Wampenberg, Begijnhof en Wezenstraat er binnenkort uitzien?

  Het ontwerp van de weg in Wampenberg, Begijnhof en Wezenstraat is definitief klaar! In de folder hieronder stellen we graag de nieuwe inrichting aan je voor en blikken we alvast vooruit op de planning van de werken.

 • 07 jan 2021

  Bezoek afkoppelingsdeskundige

  Als eigenaar bent u verplicht om het afvalwater van uw woning (wc, bad, spoelbak, …) onverdund te lozen in de vuilwaterriool. Dat doet u door regenwater uit de afvalwaterafvoer te weren. We noemen dit afkoppelen. Open en halfopen bebouwing dienen volledig afgekoppeld te worden. Bij gesloten bebouwing wordt de voorste dakhelft en eventuele voortuin afgekoppeld.

   

  Aquafin stelt een afkoppelingsdeskundige ter beschikking die uw privériolering in kaart brengt en samen met u de meest economische oplossing zoekt om af te koppelen. De diensten van de afkoppelingsdeskundige zijn gratis. De werken die nodig zijn voor de scheiding van het afval- en het regenwater op privéterrein zijn ten laste van de eigenaar van het perceel. Het gemeentebestuur is bereid een deel van de kosten op uw terrein te betalen.

   

  Maak voor 15 januari een afspraak

  Om samen met u de bestaande toestand van de afwatering te bekijken, brengt afkoppelingsdeskundige de heer Davy Bollens graag een bezoek aan uw woning op één van de volgende data (telkens tussen 8u15 en 17u00):

  • Vrijdag 15 januari 2021
  • Woensdag 20 januari 2021
  • Maandag 25 januari 2021

   

  Een bezoek neemt ± 30 minuten in beslag. Om er voor te zorgen dat wij op een door u gekozen moment langskomen, vragen wij u vóór 15 januari 2021 contact te nemen met het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via e-mail contact@aquafin.be. Vermeld hierbij het projectnummer "23467- ARN3012" en een telefoonnummer en/of e-mailadres waarop we u kunnen contacteren.

   

  Uiteraard zal onze afkoppelingsdeskundige de veiligheids- en afstandsregels i.v.m. corona respecteren zodat het huisbezoek veilig kan verlopen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Bob Van Herck

Werfleider aannemer Van Geel

Paul Van Der Veken

Technische Dienst gemeente Arendonk