Projectoverzicht

ARS3041 - Gijmelsesteenweg
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2022

Startdatum: 30 november 2021

De werken zullen 6 maanden duren

Deze werken zijn in het beheer van de stad Aarschot, die de digitale communicatie verzorgt via haar website: https://www.aarschot.be/nieuws. Aquafin doet toezicht op de uitvoering van de rioleringswerken en verstrekt technisch advies aan de stad.

Nieuws en updates

 • 13 mei 2022

  Riolering klaar tegen 17 mei, daarna nutswerken

   

  Aannemer Superbeton heeft nog tot 17 mei werk om de riolering aan te leggen en de woningen aan te sluiten. Ze breken ook de oude riolering op en maken de werf vrij voor De Watergroep.

   

  Vanaf 18 mei verlaat Superbeton de werf en komt de aannemer van De Watergroep om een nieuwe drinkwaterleiding aan te leggen. Ze gaan daarvoor 5 tot 6 weken nodig hebben: 2 weken voor de aanleg, 1 week voor de nodige controles en proeven en dan 3 weken om alle woningen aan te sluiten. Tegen de week van 27 mei moet dit normaal rond zijn.

   

  Daarna komt Superbeton terug voor de heraanleg van de weg. Eerst wordt de fundering voor de rijweg aangelegd in steenslag. Daarna de goten en boordstenen in ter plaatse gestort beton, daarna de fietspaden. We verwachten de betonwerken te kunnen uitvoeren nog net voor het bouwverlof, zodat het beton dan kan uitharden. De bedoeling is om de omleiding via de Vennestraat, de Goorstraat en de Klein Vlemickstraat voor het bouwverlof te beëindigen. Nadien wordt dan de verharding afgewerkt.

 • 08 mrt 2022

  Rioleringswerken uitgesteld, infobrief

   

  De start van de rioleringswerken werd uitgesteld tot eind maart als gevolg van onvoorziene omstandigheden. De gemeente verspreidde een brief onder de bewoners, die je hieronder kan terugvinden.

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier