Projectoverzicht

BOR3021 - Kraeyheideweg - Waterheidestraat - Langenbergstraat
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2021

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 04 januari 2021

De werken zullen 10 maanden duren

Deze werken hebben als doel het afvalwater van de inwoners van de Langenbergstraat, dat nu nog ongezuiverd in de waterloop belandt, aan te sluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

In de Langenbergstraat 43-47 zal een nieuwe regenwater- en een vuilwaterriolering worden aangelegd. Het regenwater sluiten we ter hoogte van Langenbergstraat 47 aan op de bestaande infrastructuur waarlangs het zal afwateren naar de beek.

De vuilwaterriolering wordt aangesloten op een pompstation ter hoogte van de zijweg aan Langenbergstraat 43. Het afvalwater wordt vervolgens opgepompt naar een rioleringsput in de Bovenstraat van waaruit het verder wordt afgevoerd.

Nieuws en updates

 • 02 mrt 2021

  Binnenkort heraanleg Langenbergstraat

   

  De aannemer legt de laatste hand aan de riolering in het zuidelijk deel van de Langenbergstraat. De straatkolken, die voor de afwatering van de baan zullen zorgen, worden aangesloten op de nieuwe regenwaterafvoer. Daarna worden de pompen geplaatst in het pompstation en worden enkele testen uitgevoerd.

   

  De bedoeling is om binnen enkele weken te starten met de heraanleg van de weg: eerst worden de nieuwe boordstenen aangelegd in ter plaatse gestort beton, met een gespecialiseerde machine. Het beton moet enkele dagen uitharden. Daarna wordt de fundering van de nieuwe wegenis geplaatst. De wegbedekking zelf zal bestaan uit betonstraatstenen en wordt later aangelegd.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

Aannemer Rega Infra

-