Nieuws

HAC3016 - Korte weg - De Spoelberchlaan - Pleinken
11 jun 2019

Deze week boordstenen in de Pleinkensstraat en Neerstraat

 

Deze week zal de aannemer de boordstenen en goten plaatsen in de Pleinkensstraat en Neerstraat. Vanaf woensdag 12 juni worden de bewoners verzocht hun wagens buiten de werkzone te plaatsen, er worden dan touwen uitgehangen door de aannemer langs de loop van de boordstenen. Die zullen het niveau en de loop van de boordstenen bepalen en mogen onder geen enkel beding worden verplaatst of verwijderd. 

 

Donderdag 13 en vrijdag 14 juni worden dan eerst in de Pleinkens- en daarna in de Neerstraat de goten en boordstenen aangebracht. Dat gebeurt met een machine die de loop van het touw zal volgen en de elementen ter plekke meteen in de juiste vorm giet. 

 

De bewoners ontvingen een brief met meer informatie van de aannemer. Je kan de brief hieronder terugvinden.

16 apr 2019

Start werken in de Pleinkensstraat op 23/04

 

Dinsdag 23 april starten de werken in de Pleinkensstraat. Het asfalt van de straat zal dan worden opgebroken. We starten met de riolering in de Neerstraat en gaan zo verder richting de spoorweg. De werkzone schuift telkens op naargelang de vordering van de werken. Aansluitend op de aanleg van de riolering worden ook de huisaansluitingen aangelegd.

 

Tijdens de werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn. Wij vragen dan ook vriendelijk dat alle voertuigen tijdens de werkuren (07:00 - 17:00) buiten de werkzone worden geplaatst.

10 jan 2019

Volgende week werken in het Spetstraatje

 

Vanaf 14/01/2019 starten de werken opnieuw in het Spetstraatje. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten wij daarmee klaar te zijn op 22/02. Gedurende deze periode is het spoor tijdens de werkdagen onbereikbaar, van 07:00 tot 17:00.

04 dec 2018

Rioleringswerken Spetstraatje

 

De voorbereidende werken zijn begonnen. De aannemer is gestart met de aanleg van de riolering, vanaf de doorsteek onder de spoorweg. De rioleringswerken in de straat zelf beginnen pas vanaf 14 januari.

Bij de rioleringswerken in de straat is het voorzien om elke avond, vanaf 17:00, de toegang tot de woningen mogelijk te maken voor gemotoriseerd verkeer, ook voor de weekends en de verlofperiode. Na de aanleg van de riolering wordt er een steenslagfundering aangelegd die met de wagen overrijdbaar is.