Projectoverzicht

HOV3019 - WL Hove: Jan Frans Gellyncklaan (fin)
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2022

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 07 maart 2022

De werken zullen 10 maanden duren

Lokaal bestuur Hove, water-link en Aquafin plannen in 2021 rioleringswerken in uw straat.
Omdat we bewoners en handelaars zo goed mogelijk willen informeren, organiseren we een infoavond over deze werken.
In coronatijden is een fysieke bijeenkomst echter niet aangewezen en daarom organiseren we een interactieve infosessie om met elkaar in gesprek te gaan.

Nieuws en updates

 • 26 jul 2022

  Werken gaan door vanaf 2 augustus

  Momenteel zijn de aannemers in bouwverlof. Vanaf 2 augustus gaan we door met de werken in de Jan Frans Gellyncklaan. We plaatsen dan de infiltratieleidingen aan de zijde van de even huisnummers. Deze leidingen dienen om het regenwater op te vangen en het in de grond te laten trekken.

   

  Nadat de infiltratieleidingen geplaatst zijn wordt de weg opnieuw aangelegd. We vervolledigen eerst de onderfundering en plaatsen daarna de boordstenen, voetpaden en onderlaag asfalt. Dit zijn de laatste werken die nog voor belangrijke hinder zullen zorgen, omdat de opritten en garages enkele weken niet bereikbaar zullen zijn terwijl het beton en asfalt wordt gelegd. De exacte planning zal nog worden meegedeeld.

 • 08 mrt 2022

  Werken gestart, vanaf 14 maart bemaling

   

  De aannemer heeft op 7 maart de werken opgestart met het breken van de betonverharding. De rijweg blijft voorlopig overrijdbaar, maar je kan best je wagen buiten de werfzone parkeren tijdens de werkuren.

   

  Vanaf 14 maart wordt de bemaling geplaatst, een systeem van pompen en ondergrondse filters dat het grondwaterniveau plaatselijk zal verlagen zodat de riolering kan worden aangelegd. Als alles goed gaat kan aan het einde van die week de rioleringsaanleg worden opgestart vanaf Sterrenregen, richting de Mechelsesteenweg.

 • 21 feb 2022

  Infoavond 17 februari 2022

   

  Op 17 februari organiseerden Aquafin en de gemeente Hove een nieuwe infosessie voor de bewoners. Het verslag en de presentatie kan je hieronder terugvinden.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier