Nieuws

HOV3019 - WL Hove: Jan Frans Gellyncklaan (fin)
08 mrt 2022

Werken gestart, vanaf 14 maart bemaling

 

De aannemer heeft op 7 maart de werken opgestart met het breken van de betonverharding. De rijweg blijft voorlopig overrijdbaar, maar je kan best je wagen buiten de werfzone parkeren tijdens de werkuren.

 

Vanaf 14 maart wordt de bemaling geplaatst, een systeem van pompen en ondergrondse filters dat het grondwaterniveau plaatselijk zal verlagen zodat de riolering kan worden aangelegd. Als alles goed gaat kan aan het einde van die week de rioleringsaanleg worden opgestart vanaf Sterrenregen, richting de Mechelsesteenweg.

21 feb 2022

Infoavond 17 februari 2022

 

Op 17 februari organiseerden Aquafin en de gemeente Hove een nieuwe infosessie voor de bewoners. Het verslag en de presentatie kan je hieronder terugvinden.

13 okt 2021

Geen nieuwe infoavond gepland

 

Aquafin en de gemeente Hove ontvangen enkele meldingen van mensen die zich nog wensen in te schrijven voor een infoavond, als gevolg van een bericht dat op Hoplr werd geplaatst.

 

Voor de duidelijkheid: dat bericht betreft de infoavond die plaatsvond in 2020 en waarvan je hieronder de FAQ en de presentatie kan terugvinden. Er is geen infoavond gepland in 2021.

26 nov 2020

Veelgestelde vragen

 

Tijdens het digitale infomoment konden de deelnemers vragen stellen. De meest gestelde vragen en de antwoorden kan je hieronder terugvinden.

26 nov 2020

Presentatie infoavond

 

Het digitale infomoment werd gehouden aan de hand van een presentatie. Die presentatie kan je hieronder terugvinden.

 

Ook het filmpje kan je terug bekijken via ons Youtube-kanaal.

13 nov 2020

Infoavond woensdag 18 november

 

De infosessie vond plaats op woensdag 18 november 2020 om 19.30 uur.

Hieronder vind je de uitnodiging voor de infoavond, die nog wat meer informatie bevat.