Projectoverzicht

KAP3041 - RL Kapellen: Heraanleg Akkerstraat
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 september 2019

De werken zullen 9 maanden duren

De riolering in de Akkerstraat is in slechte staat. Met deze werken leggen we een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel aan waarmee regen- en afvalwater apart worden afgevoerd. Het afvalwater wordt getransporteerd naar de zuivering, het regenwater wordt zoveel mogelijk gebufferd en geïnfiltreerd in de ondergrond. We gebruiken daarvoor infiltratiekoffers onder parkeerstroken en leggen een grote buffergracht aan in het laatste deel van de straat.

Nieuws en updates

 • 20 jan 2020

  Deze week heraanleg wegenis tussen Iependreef en Wilgenstraat

   

  De aannemer is bijna klaar met de riolering tussen de Iependreef en de Abeelstraat. We starten deze week de wegeniswerken op tussen de Iependreef en de Wilgenstraat: eerst wordt de fundering aangelegd, daarna de boordstenen. Vanaf ongeveer 4 februari wordt dan overgeschakeld naar het deel tussen Wilgendreef en Abeelstraat. Begin februari nemen we de kruispunten met de Iependreef en de Wilgenstraat onder handen.

   

  Als alles goed gaat kunnen we in deze fase de onderlaag asfalt aanleggen eind februari. De toplaag volgt in april, met de rest van het projectgebied.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Gert Kustermans

Werfleider aannemer

Kruispunt Beukendreef/ Akkerstraat