Nieuws

KTB3013 - Aanleg gescheiden riolering Vogelzangstraat
23 jan 2020

Werken gestart, rioleringsaanleg vanaf 3 februari

 

De aannemer is gestart met het frezen van het asfalt tussen Vogelenzangstraat 140 en Vierhuizenstraat 55. Het gefreesde asfalt wordt tijdelijk aangewend als steenslagbedekking zodat de straat bereikbaar blijft. Rond 29 januari zijn deze werken afgerond en plaatst de aannemer de droogzuiging.

 

Die droogzuiging verlaagt het grondwaterniveau zodat de sleuf voor de riolering droog blijft. Wij verwachten op 3 februari te kunnen starten met de aanleg van de riolering.

19 dec 2019

Bouwverlof tot en met 12 januari

 

De aannemer is in kerstverlof gegaan na de riolering te hebben aangelegd in de Eekhoornstraat. De werken worden hervat op 13 januari, wanneer de huisaansluitingen in de Eekhoornstraat worden opgestart. Vanaf dan wordt er ook riolering aangelegd in de Vogelenzangstraat.

05 dec 2019

Volgende week kruispunt afgesloten

 

Opgelet: om de riolering ter plekke te kunnen aanleggen wordt op maandag 9 december het kruispunt van de Eekhoornstraat en de Vogelenzangstraat afgesloten voor alle verkeer. Voetgangers zullen kunnen passeren, fietsers dienen de fiets aan de hand te nemen. Het kruispunt blijft afgesloten tot en met vrijdag 13 december. Vrijdagavond wordt het opengesteld voor plaatselijk verkeer.