Projectoverzicht

STB3014 - Platanenlaan & Beukenlaan
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 04 februari 2019

De werken zullen 14 maanden duren

Na onderzoek in 2018 werd ontdekt dat de huidige riolering in zeer slechte staat is en dringend hersteld moet worden. Met deze werken wordt een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij afval- en regenwater apart worden afgevoerd. Het regenwater wordt vertraagd geloosd, zodat het zoveel mogelijk in de bodem kan infiltreren.

 

Aquafin NV laat de werken uitvoeren door aannemer Vermetten NV. De gemeente Stabroek staat in voor de kosten.

Nieuws en updates

 • 17 jun 2019

  Presentatie infoavond Platanenlaan

   

  De bewoners van de Platanenlaan werden uitgenodigd op een infoavond voor de werken in hun straat. Hieronder kan je de presentatie terugvinden.

 • 20 mei 2019

  Riolering Beukenlaan afgerond, nu heraanleg

   

  De rioleringswerken in de Beukenlaan zijn vorige week beëindigd. De aannemer zal nu werken aan de heraanleg van de straat en het nieuwe ontwerp van de wegenis. De boordstenen en fundering worden nog tot begin september aangelegd. Vanaf midden juli zullen er drie verkeersplateaus worden aangelegd, vanaf begin augustus worden de bestratingswerken uitgevoerd. Wij plannen midden september de toplaag asfalt te kunnen aanbrengen.

   

  De werken voor fase 2, Platanenlaan tussen Wilgen- en Dennenlaan, starten begin augustus.

 • 12 feb 2019

  Algemene planning van de werken

   

  Hieronder vind je een algemene planning van de verschillende fases. Deze planning is sterk onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, zoals het weer.

   

  Fase 1: Beukenlaan

  In de Beukenlaan starten we op 25/02 en wordt doorgewerkt tot ten minste midden september. Nadat de voorbereidende werken zijn uitgevoerd kan begin maart worden gestart met de rioleringswerken, die normaal tot midden mei zullen duren. Tegen midden september zou de straat afgewerkt zijn tot de toplaag asfalt.

   

  Fase 2: Platanenlaan tussen Wilgen- en Dennenlaan

  In de Platanenlaan wordt gestart met de werken begin augustus om – als alles goed gaat – te eindigen in april 2020. In deze eerste fase wordt de riolering aangelegd vanaf midden augustus en kunnen we normaalgezien afronden in januari 2020.

   

  Fase 3: Platanenlaan tussen Dennen- en Olmenlaan

  In deze tweede fase van de Platanenlaan starten we met de werken eind november en kunnen we de maand erop starten met de riolering aan te leggen. In april 2020 zou ook hier de toplaag asfalt moeten liggen.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Gert Kustermans

Werfleider aannemer