Projectoverzicht

STB3014 - Platanenlaan en Beukenlaan
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 04 februari 2019

De werken zullen 14 maanden duren

Na onderzoek in 2018 werd ontdekt dat de huidige riolering in zeer slechte staat is en dringend hersteld moet worden. Met deze werken wordt een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij afval- en regenwater apart worden afgevoerd. Het regenwater wordt vertraagd geloosd, zodat het zoveel mogelijk in de bodem kan infiltreren.

 

Aquafin NV laat de werken uitvoeren door aannemer Vermetten NV. De gemeente Stabroek staat in voor de kosten.

Nieuws en updates

 • 08 aug 2019

  Aanvang werken Platanenlaan

   

  Deze week is de aannemer met de wegen- en rioleringswerken in de Platanenlaan gestart. Deze werken zullen in totaal ± 9 maanden duren. Eerst is het de beurt aan het deel tussen de Wilgen- en Dennenlaan. Wanneer alles vlot verloopt is deze fase half februari 2020 klaar. Vanaf het najaar (eind oktober 2019 tot eind mei 2020) zal er ook gewerkt worden in het deel tussen de Dennen- en Olmenlaan.

   

  Lees hier de bewonersbrief.

 • 06 aug 2019

  Dinsdag 6 augustus start de aannemer met de opbraak van de weg en de rioleringswerken in de Platanenlaan. Deze werken zullen in totaal ± 9 maanden duren. Eerst is het de beurt aan het deel tussen de Wilgen- en Dennenlaan. Wanneer alles vlot verloopt is deze fase half februari 2020 klaar. Vanaf het najaar (eind oktober 2019 tot eind mei 2020) zal er ook gewerkt worden in het deel tussen de Dennen- en Olmenlaan.

 • 17 jun 2019

  Presentatie infoavond Platanenlaan

   

  De bewoners van de Platanenlaan werden uitgenodigd op een infoavond voor de werken in hun straat. Hieronder kan je de presentatie terugvinden.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Gert Kustermans

Werfleider aannemer