Nieuws

WEL3006 - GIP Bloemenstraat incl. verkeersstudie
05 mei 2022

Vanaf 5 mei nutswerken tot 28 juni

 

De rioleringswerken zijn stilaan afgerond. Vanaf 5 mei zal de aannemer van Aquafin de werf verlaten en overdragen aan de nutsmaatschappijen, die hun netten zullen vernieuwen. We verwachten dat zij werk gaan hebben tot 28 juni, waarna de aannemer van Aquafin zal overgaan tot de heraanleg van de weg.

 

Tussen 5 mei en 28 juni is de volledige werf overgedragen aan de nutsmaatschappijen, inclusief het onderhoud van de toegang, de signalisatie, de opkuis en de communicatie.

14 feb 2022

Werken gestart, bewonersbrief

 

De werken zijn gestart op maandag 14 februari met de opbraak van de weg. De aannemer heeft de bewoners een infobrief bezorgd met meer informatie over de werken, de afvalophaling en de toegankelijkheid. Die brief kan je hieronder terugvinden.

02 feb 2022

Infobrief: werken starten op 14 februari

 

Maandag 14 februari gaat de schop in de grond voor de rioleringswerken. We starten aan de rotonde 'Blijde Hoek' en gaan zo richting de Notelarestraat. Meer informatie kan je lezen in de brief hieronder.

 

De riolering wordt aangelegd in een sleuf met een lengte van telkens +/- 50 meter. Per dag kan de aannemer +/- 30 meter riolering aanleggen. Nadat de riolering in een sleuf voltooid is gaat die sleuf terug dicht, wordt ze bedekt met steenslag en wordt de volgende 50 meter opengegraven. Op die manier houden we de woningen maximaal bereikbaar. Alleen bij de opbraak van de weg en wanneer er voor jouw deur riolering wordt aangelegd is je woning niet bereikbaar met de wagen. Ook bij de heraanleg van de straat zal dat enkele dagen tot weken het geval zijn. De aannemer houdt je op de hoogte van de exacte data.

02 feb 2022

Presentatie en ontwerpplan

 

Hieronder kan je de presentatie van de recente infoavond terugvinden, samen met het plan van de nieuwe wegenis en het plein aan de school.