Nieuws

21011 - Collector Heks
02 mrt 2022

Heraanleg Dumontlaan & Henestraat, binnenkort ook asfalt in Beemdstraat

 

Voor het gedeelte waar de halve rijweg is ingenomen in de Dumontlaan en de Henestraat is de aannemer de rioleringsaanleg aan het afronden met de plaatsing van de straatkolken. Binnenkort wordt deze rijhelft aangelegd in beton, daarna wordt een drukleiding aangelegd in de berm en wordt de berm afgewerkt. Dan is deze fase klaar.

 

In het gedeelte Henestraat & Beemdstraat worden de goten en boordstenen in ter plekke gestort beton aangelegd en daarna de fundering van de rijweg afgemaakt. De bedoeling is om op 14 maart de onderlaag asfalt te plaatsen. Vanaf dat moment is de toegankelijkheid al een stuk beter en gaat de aannemer verder met de voetpaden en de afwerking van de bermen. De toplaag asfalt verwachten we te kunnen leggen op 28 maart, als het weer het toelaat.

 

Half maart starten we een nieuwe fase op: er zal dan gewerkt worden in de Henestraat vanaf café Rita, waar het pompstation komt, naar de Hekslaan, te beginnen met de opbraak van de weg en daarna de droogzuiging.

01 dec 2021

Heraanleg Dumontlaan

 

Als het weer het toelaat start de aannemer morgen met de heraanleg van de rijweg in de Dumontlaan. De bewoners kregen een brief met meer informatie die je hieronder kan terugvinden.

06 okt 2021

Start der werken in Dumontlaan en Henestraat

 

Vanaf 18 oktober start de aannemer met de opbraak van de rijweg in de Dumontlaan en de Henestraat. Tijdens de opbraak, die enkele dagen zal duren, zijn de opritten tijdelijk moeilijk bereikbaar. We raden aan je wagen buiten de werfzone te parkeren.

 

Na de opbraak wordt de rijweg tijdelijk voorzien van een steenslagverharding zodat de opritten terug bereikbaar zijn. Er zal een parkeerverbod gelden op de werf en we raden aan je wagen voor 07:00 buiten de werkzone te plaatsen als je hem zeker nodig hebt die dag.

23 sep 2021

Presentatie infoavond

 

Op 22 september was er een infoavond over de werken die starten op 2 november.
Hieronder kunt u de presentatie terugvinden die getoond werd tijden de infoavond.