Projectoverzicht

22120 - Verbindingsriolering Melselestraat
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2023

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 27 september 2021

De werken zullen 19 maanden duren

Deze werken hebben als doel riolerings- en wegeniswerken uit te voeren in de Melselsestraat, Keizerstraat, Heirbaan, Kruibekesteenweg, Perstraat en Botermelkstraat om zo de lozingspunten op te vangen die momenteel lozen in de langsgrachten Hof ter Snoek en in een waterloop richting Beverse Beek.

Met dit project wordt een gescheiden stelsel aangelegd. Het afvalwater wordt afgevoerd via de Melselestraat, langs de velden richting Zandstraat waar het aansluit op de collector Haasdonk (project 20.044). Het regenwater wordt verzameld richting Melselestraat waar het toekomt in een nieuw bekken aan de Melselestraat (t.h.v. de voetbalvelden).

Nieuws en updates

 • 06 jan 2023

  Vanaf 16 januari rioleringswerken in Perstraat, vanaf nr. 101 richting E17

   

  Momenteel werken we de riolering af in de Botermelkstraat. Die werken duren nog tot 16 januari 2023, afhankelijk van de weersomstandigheden.

   

  Vanaf 16 januari starten we met de aanleg van de drukriolering in de Perstraat, vanaf nrs. 101 en 74, in de richting van de E17.  Tijdens deze werken sluiten we de Perstraat af voor doorgaand verkeer. Fietsers en voetgangers hebben steeds een veilige doorgang en de woningen blijven na de werkuren bereikbaar. We verwachten deze werken af te ronden in maart 2023, afhankelijk van de weersomstandigheden.

   

  Tijdens de werken in de Perstraat voorzien we een omleiding:

  • Richting Kruibeke via de Keizerstraat, Heirbaan en de Kruibekesteenweg.
  • Richting Haasdonk via de Beekstraat, Gauwstraat en Heirstraat.
 • 13 dec 2022

  Omleiding Melselestraat tot 22/12

   

  De Melselestraat, Keizerstraat en Heirbaan hebben intussen hun toplaag asfalt gekregen. We werken in deze straten nog enkele dingen af hier en daar, vooral aan de voetpaden. Daarom blijft de omleiding voorlopig in voege. Op 22 december halen we die omleiding weg en vanaf dan zijn deze straten normaal bereikbaar.

   

  In de Botermelkstraat leggen we momenteel de riolering aan. Aan het einde van de werkdag maken we straat telkens terug bereikbaar. Ook tijdens het kerstverlof zorgen we ervoor dat de bereikbaarheid in orde is.

   

  Vanaf 23 december is de aannemer in bouwverlof en zal er geen activiteit zijn op de werf.

 • 15 nov 2022

  Woensdag 16 november toplaag asfalt

   

  We voeren momenteel voorbereidende werken uit om de rijweg definitief te kunnen aanleggen. Let erop om niet op de kleeflaag te rijden of wandelen: de kleeflaag blijft plakken aan schoenen en banden en is moeilijk te verwijderen.

   

  Op woensdag 16 november leggen we de toplaag asfalt, eerst ter hoogte van Melselestraat 78 en 70, daarna over de gehele werkzone vanaf Melselestraat 68 richting het kruispunt met de Keizerstraat. In de tussentijd blijft de straat afgesloten. Zodra het asfalt voldoende is afgekoeld stellen we de straat open.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Nuttige contacten

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier

https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/contacteer-telenet/

Werfleider aannemer Besix

Locatie werfkeet:

naast Melselestraat 15