Projectoverzicht

22593 - Aansluiting Koddaertstraat, Bollestraat, Parkstraat en andere
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 augustus 2017

De werken zullen 39 maanden duren

Met deze werken sluit Aquafin samen met Infrax het afvalwater van een deel van Torhout dat nu nog in de Oude Regenbeek en in een waterloop belandt, aan op het rioleringsnet. Via dit netwerk komt het afvalwater uiteindelijk terecht in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Kortemark. Het gaat om het afvalwater van ongeveer 640 inwoners dat bijkomend zal worden opgevangen en gezuiverd. Om dit te verwezenlijken zal een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd worden, waarbij het afval-en regenwater apart zullen worden opgevangen. In de volgende straten worden er werken uitgevoerd: Bollestraat, Schavelarestraat, Parkstraat, Kwaplasstraat, Koolskampstraat, Koddaertstraat, Leenstraat, Bermstraat en private percelen tussen de Bollestraat en Rijselstraat. Na de werken wordt de wegenis in deze straten volledig vernieuwd.

Nieuws en updates

 • 04 sep 2019

  Start werken Bollestraat voorzien

   

  Zodra de nutsbedrijven hun werken in de Bollestraat (zone Schavelarestraat - Koddaardstraat) hebben afgerond, kunnen de rioleringswerken aanvatten. We denken dat dit mogelijk moet zijn tegen 2 oktober.

 • 04 sep 2019

  Eind september start wegenis Schavelarestraat

   

  De aannemer voert in de Schavelarestraat de huisaansluitingen op de nieuwe riolen uit. Hij zal hier vermoedelijk rond 29 september mee klaar zijn. Daarna kunnen de wegeniswerken beginnen. Het kruispunt van de Schavelarestraat gaat volgens de huidige planning eind oktober terug open.

   

   

   

  teaser
 • 23 jan 2019

  Voorlopig geen rioleringswerken

  De rioleringswerken liggen momenteel stil. We verwachten dat ze begin april opnieuw starten in de Bollestraat en Schavelarestraat (fase 3). In tussentijd worden 2 pompstations geplaatst op privédomein. Dit veroorzaakt heel weinig tot geen hinder. Van zodra de werken in de volgende fase hervatten, lees je dit hier.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Bruno Buffel - THV Wegenbouw Ivan Vuylsteke-Louis Mols (aannemer)

Locatie werfkeet: Rozenplein