Projectoverzicht

22593 - Aansluiting KoddaertstraatBollestraat+proj.22140 op 96572
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 16 augustus 2017

De werken zullen 39 maanden duren

Met deze werken sluit Aquafin samen met Infrax het afvalwater van een deel van Torhout dat nu nog in de Oude Regenbeek en in een waterloop belandt, aan op het rioleringsnet. Via dit netwerk komt het afvalwater uiteindelijk terecht in de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Kortemark. Het gaat om het afvalwater van ongeveer 640 inwoners dat bijkomend zal worden opgevangen en gezuiverd. Om dit te verwezenlijken zal een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd worden, waarbij het afval-en regenwater apart zullen worden opgevangen. In de volgende straten worden er werken uitgevoerd: Bollestraat, Schavelarestraat, Parkstraat, Kwaplasstraat, Koolskampstraat, Koddaertstraat, Leenstraat, Bermstraat en private percelen tussen de Bollestraat en Rijselstraat. Na de werken wordt de wegenis in deze straten volledig vernieuwd.

Nieuws en updates

 • 23 jan 2019

  Voorlopig geen rioleringswerken

  De rioleringswerken liggen momenteel stil. We verwachten dat ze begin april opnieuw starten in de Bollestraat en Schavelarestraat (fase 3). In tussentijd worden 2 pompstations geplaatst op privédomein. Dit veroorzaakt heel weinig tot geen hinder. Van zodra de werken in de volgende fase hervatten, lees je dit hier.

 • 03 sep 2018

  Afwerking bufferbekken tegen eind september

  Tegen eind september moet het terrein van het bufferbekken zijn afgewerkt. Tegen dan wordt het terrein ingezaaid, de omheining geplaatst en de markeerpalen voor de persleiding aangebracht. Ook zal de gracht aan het bufferbekken en aan de spoorweg worden gecontroleerd.

 • 03 sep 2018

  Verharden voetpaden in deel Bollestraat en Schavelarestraat

  De voorbije en de komende week werkt de aannemer verder aan de verharding van de voetpaden, zijstroken en opritten in de Bollestraat (fase 1 en 2). Ook worden enkele kokers hersteld. Naar verwachting zal in dit deel van de Bollestraat de toplaag asfalt worden gelegd in de week van 17 september.

  Voor de Schavelarestraat wordt dezelfde planning aangehouden (fase 9). Van zodra het kruispunt van de Schavelarestraat met de Leenstraat is afgewerkt, worden de opritten in de Leemstraat afgewerkt met betonstraatklinkers (fase 10).

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Bruno Buffel - THV Wegenbouw Ivan Vuylsteke-Louis Mols (aannemer)

Locatie werfkeet: Rozenplein