Projectoverzicht

22730 - Verbindingsriolering Doddelbergstraat
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 15 juni 2018

De werken zullen 17 maanden duren

Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van ongeveer 180 inwoners uit Kersbeek-Miskom, dat momenteel nog rechtstreeks in de Kapellebeek belandt, aansluiten op het rioleringsnet. Om dit te realiseren, zal Aquafin een nieuwe riolering aanleggen in de Doddelbergstraat, vanaf het kruispunt met de Windmolenstraat tot aan de Dorpsstraat. De bestaande leidingen worden hergebruikt voor de afvoer van regenwater. Op sommige plaatsen zijn hiertoe plaatselijke herstellingen noodzakelijk. Het afvalwater komt terecht in de rioolwaterzuiveringsinstallatie ter hoogte van de Dorpsstraat in Glabbeek-Kapellen. Het propere regenwater blijft aangesloten op de bestaande lozingspunten in de Kapellebeek.

Nieuws en updates

 • 20 mei 2019

  Werken aan pompstation gaan door

  De werken aan de bouwput voor het pompstation schieten goed op. Op maandag 3 juni starten de rioleringswerken in de buurtweg langs het pompstation. Daarna begint de aannemer met de werken in de Doddelbergstraat.

 • 15 apr 2019

  Korte onderbreking werken rond Pasen

  Onderaannemer Mols werkt deze week door aan de bouwput voor het pompstation. Enkel nu vrijdag en op Paasmaandag wordt er niet gewerkt. De werken aan het pompstation duren tot eind mei. Pas nadien wordt er gestart met de rioleringswerken in de weg. Ondertussen begint De Watergroep met het vernieuwen van de waterleiding. Deze werken worden uitgevoerd aan de kant van de meeste woningen, en dit in de berm en in het fietspad. De weg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer, enkel plaatselijk verkeer is mogelijk.

 • 06 mrt 2019

  Aannemer graaft bouwput voor pompstation

  De aannemer is gestart met de bouwput voor het pompstation in de Doddelbergstraat. De teelaarde is ondertussen afgegraven en de bemaling werd geplaatst. Hier wordt de komende weken verder aan gewerkt. Pas eind april wordt de weg afgesloten en starten de eigenlijke rioleringswerken. Daar lees je binnenkort hier meer over.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Luc Goossens - Werfleider aannemer DSV

Locatie werfkeet: Doddelbergstraat