Nieuws

22730 - Verbindingsriolering Doddelbergstraat
06 mrt 2019

Aannemer graaft bouwput voor pompstation

De aannemer is gestart met de bouwput voor het pompstation in de Doddelbergstraat. De teelaarde is ondertussen afgegraven en de bemaling werd geplaatst. Hier wordt de komende weken verder aan gewerkt. Pas eind april wordt de weg afgesloten en starten de eigenlijke rioleringswerken. Daar lees je binnenkort hier meer over.

21 jan 2019

Voorlopig geen hinder voor doorgaand verkeer

De aannemer start vanaf volgende week (vanaf 28 januari) met graafwerken ter hoogte van het pompstation. Eind maart zou de deze constructie en de bijhorende overstortleiding naar de beek af moeten zijn. Pas daarna starten de riolerings- en wegenwerken. Voorlopig is er geen hinder voor het doorgaande verkeer.

19 dec 2018

Plaatsen bemaling voor bouw pompstation

Na de kerstvakantie start de aannemer met de werken ter hoogte van het pompstation in de Doddelbergstraat. Vanaf 14 januari wordt een bemaling geplaatst om de bouwput voor het pompstation te kunnen graven. De aannemer zal een hele tijd bezig zijn voordat de werken in de weg aanvangen. We houden je op de hoogte wanneer de weg wordt afgesloten.

03 sep 2018

Bijkomend archeologisch onderzoek

Eén van de komende weken wordt er bijkomend archeologisch onderzoek uitgevoerd. Hiervoor worden proefsleuven gegraven. De werf start pas echt begin 2019. Op 19 november is er een info-avond gepland. Hiervoor krijg je later nog een uitnodiging.

30 mei 2018

Start archeologisch onderzoek

Vanaf 15 juni start het archeologisch onderzoek in de Doddelbergstraat. Dit zal maximaal 25 werkdagen in beslag nemen. De rioleringswerken door Aquafin start pas in het voorjaar van 2019. Later dit najaar organiseren we in samenwerking met de gemeente nog een informatieavond voor de buurtbewoners.