Nieuws

22829B - Aansluiting Westerlosesteenweg
12 jul 2021

Aannemer werkt deze week door

 

Het bouwverlof is officieel gestart, maar de aannemer zal althans de week van 12 juli nog doorwerken aan het opnieuw aanleggen van de straat.

  • Er wordt een klinkerstrook aangelegd tussen de weg en het fietspad.
  • Waar de boordstenen reeds gegoten zijn worden de opritten aangelegd.
  • De bestaande opritten worden verder aangelegd op het niveau van de nieuwe opritten.
  • De grachten worden verder afgewerkt.

 

De weken van 19 en 26 hoopt de aannemer gewoon verlof te kunnen nemen. Er zal dan vanaf 2 augustus worden gewerkt om de straat volledig opnieuw aan te leggen. Als alles goed gaat zal op 16 augustus de afgewerkte rijhelft worden opengesteld voor het verkeer en zullen de werken opstarten op de andere rijhelft.

09 feb 2021

Werken liggen stil door de vrieskou

 

Door de strenge vorst liggen de werken momenteel stil. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, worden de werken hervat. De voorziene planning schuift op volgens het aantal dagen weerverlet.

 

11 jan 2021

Aanleg waterleiding start op maandag 18 januari

 

Op maandag 18 januari 2021 start in opdracht van Pidpa de aanleg van de waterleiding in het deel Westerlosesteenweg tussen de Zonderschotsesteenweg en de rotonde. Hiervoor wordt eerst het fietspad opgebroken. 

 

De Zonderschotsesteenweg wordt vanaf 18 januari volledig afgesloten ter hoogte van de Westerlosesteenweg. Vanaf dan kan je aan de Westerlosesteenweg niet meer in of uit de Zonderschotsesteenweg.

 

Op de Westerlosesteenweg blijft verkeer mogelijk in 1 richting: van Booischot naar Heist-op-den-Berg. Fietsers volgen een aangepaste omleiding.

 

Bekijk het omleidingsplan.

 

08 dec 2020

Bouw pompstation start vanaf 25 januari

 

Vanaf 25 januari start de aannemer van de rioleringswerken met de bouw van het pompstation. Dit pompstation komt in het landbouwgebied tussen de huisnummers 129 en 133. 

 

Van hieruit wordt de aansluiting gemaakt met de bestaande riolering ter hoogte van de Bergebeek.

 

08 dec 2020

Ook na nieuwjaar werken waterleiding pare huisnummers

 

Momenteel werken de nutsbedrijven tussen de grens met Booischot en Westerlosesteenweg nr. 100. Dit zal vermoedelijk duren tot eind deze maand.

 

Vanaf 4 januari wordt het fietspad van de Westerlosesteenweg opgebroken tussen huisnummer 100 en de rotonde aan de Paul Van Roosbroecklaan.

 

Van januari 2021 tot en met einde maart 2021 vernieuwt Pidpa de drinkwaterleiding aan de kant van de pare huisnummers.