Projectoverzicht

HAC3016 - Korte weg - De Spoelberchlaan - Pleinken
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 26 november 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Met deze werken zal een gescheiden rioleringsstelsel worden aangelegd in delen van de De Spoelberchlaan, Grote Baan, Neerstraat, Donkstraat, Spetstraatje, Pleinkensstraat, Korte weg en Bosveld. Op die manier wordt het afvalwater dat nu nog belandt in de Bosveldbeek afgevoerd naar het rioleringsstelsel en wordt de beek op die manier gesaneerd. Na de rioleringswerken worden de straten heraangelegd. De gemeente Haacht voorziet daarnaast de aanleg van fietspaden in het projectgebied.

Nieuws en updates

 • 05 dec 2019

  Vanaf volgende week heraanleg zijstraatje

   

  In het zijstraatje tussen de Neertstraat en de Grotebaan worden volgende week de kantstroken en de goten geplaatst. Daartussen wordt dan in de week van 16 december de onderlaag asfalt gelegd. De aannemer voorziet de nodige afwerkingen en toegangen met het oog op het kerstverlof. Op 20 december wordt het kruispunt Grotebaan opengesteld.

   

  De toplaag asfalt zullen leggen na de jaarlijkse sluiting van de asfaltcentrales, in het voorjaar van 2020.

 • 22 okt 2019

  Weersomstandigheden veroorzaken vertraging

   

  Door het slechte weer van de voorbije week heeft de aannemer vertraging opgelopen. Daardoor worden de werken aan het kruispunt Grote Weg - A. Spoelberchlaan nogmaals uitgesteld. Volgens de huidige planning starten we daar volgende week maandag, 28 oktober, opnieuw onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 • 16 okt 2019

  Deze week boordstenen, gewijzigde planning voor het kruispunt

   

  Deze week worden door de aannemer de goten en boordstenen geplaatst in de A. Spoelberchlaan en Korte Weg. De bewoners kregen daarvan een brief in de bus die je hieronder kan terugvinden.

   

  De planning voor het kruispunt Grote Baan - A. De Spoelberchlaan wordt gewijzigd, dat zal pas vanaf 21 oktober worden afgesloten.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Patrick Mantels - Werfleider Aannemer

Locatie werfkeet: Korteweg

Kristof Hermans

Gemeente Haacht