Projectoverzicht

HAC3016 - Korte weg - De Spoelberchlaan - Pleinken
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2020

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 26 november 2018

De werken zullen 15 maanden duren

Met deze werken zal een gescheiden rioleringsstelsel worden aangelegd in delen van de De Spoelberchlaan, Grote Baan, Neerstraat, Donkstraat, Spetstraatje, Pleinkensstraat, Korte weg en Bosveld. Op die manier wordt het afvalwater dat nu nog belandt in de Bosveldbeek afgevoerd naar het rioleringsstelsel en wordt de beek op die manier gesaneerd. Na de rioleringswerken worden de straten heraangelegd. De gemeente Haacht voorziet daarnaast de aanleg van fietspaden in het projectgebied.

Nieuws en updates

 • 08 jan 2020

  Volgende week ophalen deksels

   

  Volgende week worden de deksels opgehaald naar het niveau van de toekomstige toplaag asfalt in de zijstraat van de Grote Baan, in de Spoelberchlaan en in de Korteweg. Deze zullen dan tijdelijk boven de onderlaag asfalt uitsteken, wanneer je er overrijdt is voorzichtigheid geboden. Met de temperatuur in acht genomen verwachten wij half maart de toplaag asfalt te kunnen aanleggen.

 • 05 dec 2019

  Vanaf volgende week heraanleg zijstraatje

   

  In het zijstraatje tussen de Neertstraat en de Grotebaan worden volgende week de kantstroken en de goten geplaatst. Daartussen wordt dan in de week van 16 december de onderlaag asfalt gelegd. De aannemer voorziet de nodige afwerkingen en toegangen met het oog op het kerstverlof. Op 20 december wordt het kruispunt Grotebaan opengesteld.

   

  De toplaag asfalt zullen leggen na de jaarlijkse sluiting van de asfaltcentrales, in het voorjaar van 2020.

 • 22 okt 2019

  Weersomstandigheden veroorzaken vertraging

   

  Door het slechte weer van de voorbije week heeft de aannemer vertraging opgelopen. Daardoor worden de werken aan het kruispunt Grote Weg - A. Spoelberchlaan nogmaals uitgesteld. Volgens de huidige planning starten we daar volgende week maandag, 28 oktober, opnieuw onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Patrick Mantels - Werfleider Aannemer

Locatie werfkeet: Korteweg

Kristof Hermans

Gemeente Haacht