IT'er bij Aquafin

De toekomst is digitaal, ook bij Aquafin. Met een ambitieus en buitengewoon digitaal programma geven we vorm aan een modern digitaal landschap. Dit beslaat een brede waaier van slimme IT-toepassingen, technologieën, platformen en domeinen met als één doel: meewerken aan zuiver water!

#digital4water!

buitengewoon vóór vernieuwing

chip met water

Digital for water

Aquafin heeft een DNA van vernieuwing en innovatie. Wie innovatie zegt, zegt DATA, waarbij metingen (via interventies, inspecties, SCADA of IoT sensoren, etc.), zorgen voor slimme analyses, en finaal voor meer duurzame waterzuiveringsinstallaties en slimmere automatisering, met nadruk op efficiëntie, ecologie en energieverbruik.

Een job op onze afdeling Digital is er dus één met een meerwaarde: #digital4water!

Hand in hand met de business (de gebruikers) maken onze onze IT-collega's zich klaar voor een digitale (r)evolutie.

ontdek onze digitale jobs

Voortdurende uitdagingen

Het digitaal landschap van Aquafin is steeds in beweging. Een stroom aan nieuwe uitdagingen en opportuniteiten houden onze IT-collega's scherp: agile werken, cybersecurity, IT/OT convergentie,... Dat landschap bestaat uit een brede waaier van slimme IT-toepassingen, technologieën, platformen en domeinen waaruit voortdurend nieuwe, boeiende projecten voortvloeien. Voor elke IT'er wat wils! OnPrem & cloud, Java & javascript frameworks, mobiele apps, big data, Internet of Things,...

Erik is systeemingenieur

ontdek zijn job

It'er bij Aquafin

Mijn job is meer dan werken om geld te verdienen. Ik draag via mijn job bij aan een groter maatschappelijk doel: dààr doe ik het voor!

Laura Overlaet - manager Digital Products

Straffe teams

Aquafin heeft een sterke digitale ambitie en daarbij zijn de mensen de belangrijkste assets. Onze IT'ers werken in nauw partnership met de business en werken teamoverschrijdend. IT-werk is teamwerk!

Ze worden gestimuleerd en krijgen de kans om te evolueren binnen andere digitale disciplines en domeinen. Een IT'er bij Aquafin zit dus niet stil en kan zich voortdurend bijscholen bij tal van interne en externe opleidingen.

Pieter Vranckx

De digitale job van Projectleider OT Solutions Pieter

Laura Overlaet

De digitale job van Manager Digital Products Laura

IT-manager Kris Coppens

De digitale job van manager Systemen Clients Kris

Zoek een vacature

Bekijk hier onze buitengewone jobs

Solliciteer spontaan

Momenteel geen geschikte vacatures voor jou? Stel je alvast spontaan kandidaat!