IT'er bij Aquafin

Ga volle vaart #upstream met ons digital team

#upstream is de verzamelnaam voor al onze digitale en innovatieprojecten op lange termijn. Een proces van vernieuwing dat continu is en verschillende kanten op kan.

Het doel? Waterzuivering in Vlaanderen efficiënter maken en de positieve impact op onze leefomgeving vergroten.

 

Een glasheldere ambitie

Onze visie is duidelijk: propere waterlopen en een leefomgeving in harmonie met water. 

Met de hulp van digitale talenten en technologie draagt Aquafin bij tot een verbeterde zuivering en beheer van water in onze natuur.

Samen tegen de stroming in

Elk z’n eigen projecten, processen en codetaal? Nee, we doen hier niet aan hokjes-denken. Al onze digitale collega’s werken agile samen in één flow. Wendbaar en harmonieus. Met één gemeenschappelijk doel en losjes over de grenzen van IT en OT heen.

Directe impact op duurzaamheid vanuit IT & OT?

Ja, dat kan. Want bij #upstream van Aquafin digitaliseer jij iets unieks: water - onze belangrijkste levensbron. We houden vervuilende overstorten tegen met algoritmes. Zetten AI in voor de creatie van slimme watersystemen. We werken aan grensverleggende IoT-oplossingen en onze functioneel analysten beschermen op hun manier vissen in onze Vlaamse waterlopen.

Ontdek onze digitale jobs

medewerkers Aquafin

Hier kan je constant reageren op change. Want met agile werken evolueer je mee volgens de inzichten die binnenstromen.

Laura Overlaet - manager Digital Products

buitengewoon vóór vernieuwing

Frisse deepdive in een van onze streams?

IT'er bij Aquafin

Hoe we energie halen uit digitale projecten

Biogas is een waardevol residu van waterzuivering. Daaruit wekken we niet alleen elektriciteit op – we ontwikkelden ook een slimme digitale sturing die biogas omzet in elektriciteit net op het moment dat de elektriciteitsprijs het hoogst is. Head of Digital, Ronny, vertelt meer.
Lees meer
Laura Overlaet

IT als een cruciale partner voor de realisatie van de bedrijfsstrategie

Laura leidt een team bij Aquafin dat de digitale transformatie van de organisatie mee stuurt en verwezenlijkt. De maatschappelijke relevantie van haar job in combinatie met digitale ambities van Aquafin trekt haar enorm aan.
Lees meer
IT'er bij Aquafin

Hoe zorgen heldere data voor helder water?

Als pioniers willen we bij Aquafin onze ideeën stevig verankeren in de realiteit – en dat doen we met data. Business Information Manager, Raf, legt uit hoe.
Lees meer

Iedereen gaat vooruit. Ga jij mee #upstream?

Hier vloei je als IT'er van project tot project en werk je aan grensverleggende oplossingen. Start nu bij ons team Digital en werk mee aan een digitale stroomversnelling.

buitengewoon vóór straffe teams

IT-werk is teamwerk!

Bij Aquafin werken echte teamspelers pur sang. Mensen die het team boven alles zetten, banden smeden als geen ander en daar hun energie uit halen. Niet alleen connecteren ze met teamleden, maar ook met andere afdelingen, andere en nieuwe disciplines, en met klanten, lokale besturen, overheid, leveranciers, met alle stakeholders.

Als verse IT'er leer je bij ons meteen heel wat mensen en processen kennen. Je krijgt bij ons ook zeker de kans om te evolueren binnen andere digitale disciplines en domeinen.

Laat van je horen

Expertise
Laad hier je CV op.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst. Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarin je de uitvoering van een dienst hebt verzocht. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.