Stage, thesisbegeleiding of staalaanvraag

Ben je student en wil je je graag verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering, projectmanagement, ... Of ben je razend benieuwd naar het HR-beleid, of de communicatiedienst van een grote organisatie? Dan ben je bij Aquafin aan het juiste adres! We helpen je graag om topwerk af te leveren voor je stage, eindwerk of thesis.

Aquafin gelooft in de toekomstige generatie en ontvangt studenten daarom met open armen. Zo kan je bij ons terecht voor een interessant eindwerk of maatschappelijk relevante thesis, mét uitstekende begeleiding. Ook stagelopen bij Aquafin kan! Of ben je op zoek naar waterstalen voor een schoolopdracht? Daarvoor kan je terecht op onze zuiveringsinstallaties.

Stage, thesis of staal? Bij Aquafin vind je het allemaal!

stagiaires bij Aquafin

Stages

Ben je student en op zoek naar een buitengewone stage in een maatschappelijk relevant bedrijf? Laatstejaars secundair onderwijs kunnen al op onze zuiveringsinstallaties terecht. Voor stagiair(e)s uit bachelor- en masteropleidingen zijn er verschillende mogelijkheden op onze Campus in Aartselaar.
Lees meer
studenten bij Aquafin

Eindwerk of thesis

Elk academiejaar bieden we hogeschool- en universiteitsstudenten de kans om een thesis of eindwerk te maken. Bekijk hier alvast enkele toponderwerpen die we in de aanbieding hebben! Zo draag jij ook je steentje bij aan propere waterlopen!
Lees meer
staalname op waterzuiveringsinstallatie

Aanvraag staal

Heb je voor je studie een staal nodig van slib, influent, effluent, of water uit de beluchting ? Dat kan.
Lees meer

Of op zoek naar een eerste job?