Technieker bij Aquafin

Je ziet het water dat je met je team hebt gezuiverd zo weer de beek in stromen. Achter dit teamwerk schuilt een heel gevarieerde, brede en best complexe job waarin natuur, technologie en mensen centraal staan. Een job als technieker bij Aquafin is een job met impact en voldoening!

Zo ziet de job van een technieker op een zuiveringsinstallatie eruit

Operatoren Aquafin zien direct zichtbaar resultaat van hun werk

Direct zichtbaar resultaat

De processen in de waterzuivering worden hightech aangestuurd maar door het technisch inzicht en kennis van mechanica en elektriciteit van onze techniekers verloopt dat allemaal gesmeerd! En het resultaat van hun werk zien ze elke dag: het propere water stroomt zo van de zuiveringsinstallatie terug de natuur in!

 

Ook een job als technieker?

Bekijk onze vacatures

De procesopvolging van de waterzuivering boeit mij het meest. Ik maak vanop de eerste rij mee het verschil en zie direct het resultaat van ons werk.

Frederik Wynants - technieker team Nijlen

Variatie, teamwork en balans

Met meer dan 320 zuiveringsinstallaties in Vlaanderen, is er zeker één in jouw buurt. Handig, zo vlakbij je thuis werken. Als operator/technieker heb je best wat bureauwerk, maar bent ook vaak de baan op in eigen regio. Met je collega's vorm je een hecht, lokaal team. Nieuwe technieken die je moet leren toepassen, steeds meer digitale werkondersteuning, de verschillende plaatsen waar je komt, ook in de natuur: dat maakt de job als technieker heel dynamisch en afwisselend.

 

Operatoren op een waterzuiveringsinstallatie