Moderne en inclusieve werkgever

Aquafin wil zijn reputatie als goede werkgever verder ontwikkelen. Want we beseffen heel goed dat de medewerkers het kapitaal van een onderneming zijn.

Onze accenten

Met Aquafin als werkgever zit je goed. Hier zijn jouw werk en privéleven in balans. We maken werk van een betere mobiliteit, een cultuur van veiligheid, gendergelijkheid, vertrouwen en autonomie, zelfcontrole en een IT-omgeving die de nodige flexibiliteit geeft.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers weten welke richting het bedrijf uit gaat en welke rol zij daarin kunnen opnemen. Zodat veranderingen en evoluties een nieuwe kans zijn en geen bedreiging, en medewerkers zin hebben om hun toekomst binnen het bedrijf zelf in handen te nemen.

Via een strategisch en divers aanwervingsbeleid bouwen we aan sterke teams. En natuurlijk staat veiligheid voorop bij alles wat we doen. We streven naar 0 ongevallen en doen er alles aan opdat onze eigen medewerkers en die van contractanten elk avond veilig huiswaarts keren.

Ook bij Aquafin werken?

Ontdek onze jobs

jobsite Aquafin

Engagement naar medewerkers

Aquafin is baanbrekende werkgever

Aquafinner centraal

Bij ons krijg je een kader waarin je zelf je weg maakt in zelforganiserende teams – er is geen command-ctrl. Dat doen we met een open mindset, waarin we inclusief willen werken, met oog voor welzijn. Terwijl bouwen we volop bouwen aan nieuwe richtingen, we zijn altijd in beweging.
Lees meer

Aquafin is HR Ambassadeur 2021/2022

Ons HR-beleid werd tijdens het HR Gala bekroond als 'best practice'. Wat een eer! Een jaar lang staan we als boegbeeld in the picture, maar ambassadeur blijven we ook daarna.
Lees meer
sporters

De juiste talenten aan boord

De toekomst van Aquafin is er een vol kansen. Maar het zijn de mensen, onze medewerkers, die al deze ambities moeten waarmaken. Daarom investeren we voortdurend in onze talenten.
Lees meer
Stop tegen onveilige werfsituaties bij Aquafin

Focus op veilig werken

Over veiligheidsdoelstellingen kan er geen discussie zijn: nul ongevallen moet altijd het streefdoel zijn. We werken aan een bedrijfscultuur waarin veilig denken en handelen centraal staan. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, ook voor de mensen die in onze opdracht werken uitvoeren én voor de omwonenden van onze werken.
Lees meer

Duaal leren als eerste praktijkervaring

De schoolbanken af en toe wisselen voor het echte bedrijfsleven? Dat kan bij Aquafin.
Lees meer
fietsleasplan Aquafin

Werken aan een groenere mobiliteit

Aquafin wil zijn medewerkers ertoe aan te zetten om zich zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen tussen werk en thuis en ook tijdens de diensturen.
Lees meer