Een knalonderwerp voor je eindwerk of thesis

Aquafin helpt studenten graag om topwerk af te leveren voor hun eindwerk of thesis. Wil je je verder verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering, ... of wil je het fijne weten over het personeelsbeleid binnen Aquafin? Vraag het aan via onderstaand formulier. We kijken dan zo snel mogelijk welke afdeling jou het best kan begeleiden.

Voor elke opleiding wat wils

Verschillende diensten, verschillende onderwerpen. Bij Aquafin staan we open voor de frisse blikken en inzichten van studenten. Met een masterproefonderwerp bij Aquafin maak je écht het verschil!

Wil je je verder verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, HR, communicatie, ...? Vul onderstaand formulier dan zeker in! We kijken dan zo snel mogelijk welke afdeling jou het best kan begeleiden.

studente bij onderzoeksgebouw

Iets voor jou? Grijp je kans!

Ecologische bemaling

Masterproef Bemaling

Ongecontroleerd bemalen is not done in tijden van waterschaarste, droogte en een fragiel grondwaterpeil. In je masterproef ga jij op zoek naar een efficiënt bemalingsconcept waarin het berekende debiet het werkelijk opgepompte debiet beter benadert .
Lees meer
Projectmanager Aquafin

Masterproef Bemalingsmethoden

Bemalen is nodig om aan een project te kunnen starten. Maar de manier waarop je die bemaling uitvoert, is cruciaal voor het grondwaterniveau. In je masterproef zal je onderzoeken welke uitvoeringsmethodes leiden tot het minder oppompen van grondwater in de bouwfase van projecten.
Lees meer
Elektromechanica pompstation

Masterproef Elektromechanica

De technische installaties van Aquafin draaien 24/7 op volle toeren. Renoveren en optimaliseren van de bestaande assets om ze zo naar hogere standaarden te brengen betreffende efficiëntie, bedrijfszekerheid, veiligheid, … is van groot belang. Jij zoekt in je masterproef mee naar dé oplossingen en zorgt voor een goede uitvoering samen met de juiste partners.
Lees meer

Zin in een thesis bij Aquafin?

Over jezelf
Rijbewijs?
Over je studies
Thesisinformatie
Locatie thesisbegeleiding?
( = enkel voor technische opleidingen)
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een samenwerking bij een stage of thesis). Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarom je de uitvoering van een dienst hebt verzocht. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.