Omleidingen (22744)

Voor elke fase van de werken is een aangepaste omleiding voorzien.

Fase 1: kruispunt Weststraat - Sint-Pietersstraat

De Weststraat wordt onderbroken. Het verkeer wordt omgeleid langs de Hoogstraat, de Marktstraat, de Stationsstraat en de Vaartstraat.

Omleiding fase 1

Fase 2: Kasteeldreef - Vanderheydestraat

Het kruispunt wordt onderbroken. Het verkeer wordt omgeleid langs de Hoogstraat, de Marktstraat, de Stationsstraat en de Vaartstraat.

Omleiding fase 2

Fase 3: Zandvoordestraat (tussen Vanderheydestraat en Vaartstraat)

Dit deel van de Zandvoordestraat wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid langs de Hoogstraat, de Marktstraat, de Stationsstraat en de Vaartstraat.

Omleiding fase 3

Fase 4: verspreide werken Stationsstraat en Cottemweg

De Cottemweg wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid langs de Stationsstraat, de Marktstraat, de Abdijlaan en de Cottemweg.

Omleiding fase 4

Fase 5: Vaartstraat

De Vaartstraat wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid langs de Zandvoordestraat, de Weststraat, de Hoogstraat, de Marktstraat en de Stationsstraat.

Het kruispunt t.h.v. de Zandvoordebrug wordt zo lang mogelijk toegankelijk gehouden voor fietsers.

In de Goedeboterstraat, de Noordstraat, de Oude Gistelseweg en de Waterstraat wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd om vlot verkeer mogelijk te maken. Het verkeer van/naar Zandvoorde van/naar Westkerke wordt omgeleid via de Stationsstraat en de Oudenburgsesteenweg.

In de Zwaanhoek worden uitsluitend plaatselijk verkeer en zwakke weggebruikers toegelaten.

Het vrachtverkeer +3,5t wordt omgeleid via de industriezone Konterdam.

Omleiding fase 5

Fase 6: Geneverpiete

Geneverpiete is een doodlopende straat, er is geen algemene omleiding nodig. De riolering wordt geplaatst in de bermzone, weg van de woningen. De straat wordt niet opengebroken maar als werkzone gebruikt.

Fase 6 Geneverpiete

Fase 7: Zandvoordestraat (tussen Vanderheydestraat en Westkerkegeleed)

Dit deel van de Zandvoordestraat wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid langs de Hoogstraat, de Marktstraat, de Stationsstraat en de Vaartstraat.

Omleiding fase 7