Op zoek naar een stageplaats of schrijf je een eindwerk of thesis?

Elk academiejaar bieden we hogeschool- en universiteitsstudenten de kans om een stage te lopen bij Aquafin of een thesis te maken. Of je nu verder wil gaan in onderzoek, bouwkunde, administratie, milieu... We helpen graag bij de praktische ontwikkeling van alle jong geweld.

stagiaires bij Aquafin

Aanvraagformulier stage

Aquafin biedt regelmatig interessante stageplaatsen aan aan bachelors en masters. Ook laatstejaars uit het secundair onderwijs kunnen bij ons praktijkervaring op doen. Wil je het bedrijfsleven beter leren kennen voor je zelf aan de slag gaat, of wil je je verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering... vraag je stage aan via onderstaand formulier. We bekijken dan of we een geschikte stageplek kunnen aanbieden en laten je snel iets weten.

Opgelet! Wegens een interne reorganisatie zijn stages en duaal-leren trajecten op onze waterzuiveringsinstallaties niet mogelijk tijdens het schooljaar 2020-2021!

Op zoek naar het aanvraagformulier thesis? Scroll naar beneden op deze pagina!

Over jezelf
Rijbewijs B?
Over je studies
Stage-informatie
Welke soort stage?
In welke periode kan je stage plaatsvinden?
Locatie stage?
Voor functies bij Onderzoek, Onthaal, HR, Projectmanagement,...
In het schooljaar 2020-2021 zijn er geen stages mogelijk op onze rioolwaterzuiveringsinstallaties.
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een samenwerking bij een stage of thesis). Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarin je de uitvoering van een dienst hebt verzocht. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.

Aanvraagformulier thesis

Aquafin helpt studenten graag om topwerk af te leveren voor eindwerken en thesissen. Wil je je verder verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering,... vraag het aan via onderstaand formulier. We kijken dan zo snel mogelijk welke afdeling jou kan begeleiden.

studente bij onderzoeksgebouw
Over jezelf
Rijbewijs?
Over je studies
Thesisinformatie
Locatie thesisbegeleiding?
( = enkel voor technische opleidingen)
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een samenwerking bij een stage of thesis). Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarom je de uitvoering van een dienst hebt verzocht. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.
study360