Op zoek naar een stageplaats of schrijf je een eindwerk of thesis?

Elk academiejaar bieden we hogeschool- en universiteitsstudenten de kans om een stage te lopen bij Aquafin of een thesis te maken. Of je nu verder wil gaan in onderzoek, bouwkunde, administratie, milieu... We helpen graag bij de praktische ontwikkeling van alle jong geweld.

stagiaires bij Aquafin

Voorlopig geen stages meer bij Aquafin

Aquafin biedt normaal gezien regelmatig interessante stageplaatsen aan aan bachelors en masters. Ook laatstejaars uit het secundair onderwijs kunnen bij ons praktijkervaring op doen.

Helaas zijn er door huidige coronamaatregelen en enkele interne reorganisaties momenteel geen stageplaatsen meer beschikbaar. De plaatsen die er waren, zijn ondertussen al ingevuld. Er geldt voorlopig een stop tot september 2021.

 

Aanvraagformulier thesis

Aquafin helpt studenten graag om topwerk af te leveren voor eindwerken en thesissen. Wil je je verder verdiepen in waterzuivering, labotechnieken, milieutechnologie, circulaire modellering,... vraag het aan via onderstaand formulier. We kijken dan zo snel mogelijk welke afdeling jou kan begeleiden.

studente bij onderzoeksgebouw
Over jezelf
Rijbewijs?
Over je studies
Thesisinformatie
Locatie thesisbegeleiding?
( = enkel voor technische opleidingen)
Je persoonsgegevens
Aquafin verzamelt in dit formulier persoonsgegevens (bijv. naam, adres, …) voor de levering van een dienst (in dit geval een samenwerking bij een stage of thesis). Dit alles met als rechtsgrond het uitvoeren van een overeenkomst waarom je de uitvoering van een dienst hebt verzocht. Na verwerking van jouw vraag wordt het formulier verwijderd. Jouw persoonsgegevens worden in het kader van andere verwerkingsactiviteiten (bijv. bewaring van de overeenkomst) nog bewaard zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van deze verwerkingen. Voor de verwerking van jouw aanvraag maken we gebruik van IT applicaties van derde partijen, waarbij doorgifte van persoonsgegevens buiten de EU mogelijk is. Meer info over hoe we omgaan met deze gegevens en wat jouw rechten zijn, kan je nalezen in onze privacy policy.
study360