Wie wint de Aquafin Awards 2022?

Vanavond reikten we voor de 16e keer de #AquafinAwards uit, waarmee we onze waardering uitdrukken voor de samenwerking met onze projectpartners. Bij de aannemers viel Wegenwerken De Moor in de prijzen, omwille van de hoge evaluatiescores die het bedrijf jaar na jaar behaalt. Er waren ook nominaties voor Van de Kreeke, Viabuild, DCA en Vindevogel. Infrabo nam de award voor de studiebureaus mee naar huis als sterkste stijger in de evaluatiescores. De andere genomineerden waren Studiegroep Irtas, ASTRO-plan, Antea en Studiebureau Jonckheere. 


Onze projectpartners Sweco, BESIX, Maestro-Pumps, De Meyer en Smet Group in één van de winnende projectteams mogen hun vlekkeloze samenwerking vieren met een etentje bij Instroom Academy van Seppe Nobels.


Proficiat aan alle winnaars en genomineerden en dank aan alle aanwezigen voor de fijne avond! Speciale dank aan Dirk Smets van Arcadis voor zijn boeiende kijk op het traject dat Aquafin en de studiebureaus doorlopen naar een vernieuwd, modern partnerschap.

Winnaars Aquafin Awards