De digitale job van manager Systemen Clients

De afdeling Digital kent vele gezichten en Kris is daar één van. Ooit begonnen als programmeur, leidt hij nu na enkele digitale omzwervingen binnen Aquafin een team van systeemingenieurs, helpdeskmedewerkers en systeem administrators. Samen staan ze klaar om de business te helpen met hun digitale vragen!

IT'ers aan het werk

Manager Systemen Clients

Kris: "Als manager Systemen Clients leid ik een team van acht collega’s. Wij bieden onze 1.200 collega's bij Aquafin eerste- en tweedelijns ICT-ondersteuning. We zorgen ervoor dat onze collega’s in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken met hun laptop. Bij Aquafin hanteren we het principe 'Choose Your Own Device', waarbij onze medewerkers zelf een keuze van hun IT-materiaal kunnen maken uit een catalogus. Onze hoofdtaken liggen bij de installatie van hardware en de updates van software. Daarnaast zijn we actief binnen diverse projecten om de ICT-systemen te verbeteren, zoals omschakeling van Windows-versies."

Mijn traject binnen Aquafin

"Ik ben een van de weinige medewerkers binnen de afdeling die nog in het bezit is van een A- diploma Informatica. Ik startte als programmeur, groeide uit tot softwarespecialist en leidde nadien collega’s op. Zo kwam ik veel in contact met mijn collega-gebruikers. Dan werd ik coördinator van de helpdesk, wat later uitmondde in mijn huidige functie. Het is fijn om te kunnen meewerken aan steeds nieuwe en vaak grote projecten. Ik werk hier nu al 28 jaar en heb Aquafin altijd ervaren als een jong bedrijf, dat voel je aan de sfeer en de spirit op het kantoor."

team Helpdesk

Zoek een job bij Aquafin