De digitale job van Systeemingenieur Erik

Zonder Erik en zijn collega's zouden de medewerkers van Aquafin niet veel kunnen doen. Ze zorgen ervoor dat alle netwerken en servers goed blijven draaien.

systeemingenieur

Breed takenpakket

Erik: "Aquafins hard- en software beheren en optimaliseren, is mijn voornaamste verantwoordelijkheid. Daar komt heel wat bij kijken, maar het is net dat brede takenpakket dat m’n job zo interessant maakt. Sinds maart 2020 werk ik bij Aquafin. Voordien deed ik een gelijkaardige functie bij een andere organisatie. Ik was er 18 jaar in dienst, toen ik besloot de overstap naar Aquafin te maken. Het was tijd voor iets anders, wilde ik een bore-out vermijden. Ik was op zoek naar een organisatie met een missie waar ik kon achterstaan. Aquafins ecologische doelstellingen trokken me meteen aan."

Je voelt je hier gewaardeerd!

Erik Deklerck - systeemingenieur

Elk idee is welkom

"Natuurlijk vraagt zo’n carrièreswitch een aanpassing. Maar die neem ik er graag bij. Ik krijg er veel voor terug. Zoals een werkomgeving waarin je je gewaardeerd voelt en uitgenodigd wordt om mee na te denken. Het valt op hoe m’n collega’s initiatieven nemen om processen te verbeteren. Elk idee, hoe groot of klein ook, is hier welkom. Die entrepreneurial spirit vind ik verfrissend. Ook de vele innovatieve projecten rond digitalisering en automatisering die er staan aan te komen, doen me zeggen dat er me hier nog boeiende tijden te wachten staan."

systeem ingenieur

Zoek een job bij Aquafin