Projectoverzicht

20838 - Verbindingsriolering Bijenberg
Last update: 10 dec 2018

Startdatum: 05 maart 2018

De werken zullen 12 maanden duren

Met de aanleg van de verbindingsriolering Bijenberg wil Aquafin het lozingspunt in de wijk Bijenberg in Diepenbeek saneren en het gebied de Maten en vijvergebied Midden Limburg verbeteren. Het vuile water gaat niet langer in de grachten en de Mizerikbeek, maar wordt aangesloten op rioolwaterzuiveringsinstallatie van Genk. Het regenwater wordt gebufferd in grachten.

Nieuws en updates

 • 06 nov 2018

  Eind volgende week wordt eerste laag asfalt gelegd

  Op dit ogenblik worden de "lijnvormige elementen" aangebracht (goten en borduren). Tot en met 13 november brengt de aannemer een afwerklaag aan in steenslag, zodat tegen het einde van die week de eerste laag asfalt kan worden gegoten. Vanaf 19 november start Infrax met de werken aan de nutsleidingen.

 • 10 okt 2018

  Werken Infrax starten vanaf 12 november

  Vanaf maandag 12 november start nutsbedrijf Infrax met de nieuwe aansluitingen en het ondergronds brengen van de luchtlijnen. Zodra Infrax hiermee klaar is, start onze aannemer met het afwerken van de opritten, bermen en grachten.

 • 10 okt 2018

  Volgende week worden huisaansluitingen afgewerkt

  Volgende week, vanaf 15 oktober, werkt de aannemer de huisaansluitingen af. Tegen het einde van de week kan hij de de fundering van de rijweg aanleggen. In de week van 5 november kunnen dan de asfaltwerken worden uitgevoerd.

  Nog volgende week starten de voorbereidende werken aan het pompstation. Dat zou de week nadien kunnen geplaatst worden.

   

Dit project volgen

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Niels Hermans - Werftoezichter aannemer Hermans & Co

Locatie werfkeet: Roerdompstraat 27, tegenover Citroëngarage Het Sas