Projectoverzicht

GEL3031 - Kortestraat
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2023

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 15 februari 2022

De werken zullen 21 maanden duren

Met deze werken wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd in de Kortestraat. Daarmee worden regen- en afvalwater van de straat en 11 woningen apart afgevoerd. Het afvalwater gaat via de riolering in de Nieuwstraat en Pallo naar de waterzuivering in Geel. Het regenwater wordt lokaal afgevoerd. We vernieuwen ook de trage weg tussen Rozendaal en de Kortestraat.

Nieuws en updates

 • 13 mei 2022

  Pallo van 16 mei tot 4 juni afgesloten

   

  Om de rioleringswerken verder te kunnen uitvoeren zal Pallo vanaf 16 mei worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk. De signalisatie wordt maandag geplaatst aan het begin van Pallo en op het kruispunt met de Schoolsteeg. Er is een omleiding voorzien vanaf de Nieuwstraat via de Stationsstraat, Heidebloemstraat, Rozendaal en Schoolsteeg en in omgekeerde richting.

   

  Dinsdag 17 mei starten de arbeiders met de werken in de Kortestraat vanaf Pallo. Ter hoogte van het kruispunt Pallo-Kortestraat kan er mogelijk hinder zijn doorheen de werkdag, gelieve even te wachten tot de straat terug vrij is als je in Pallo moet zijn. Op 18 of 19 mei worden ook de nieuwe verlichtingspalen in de Kortestraat geplaatst.

 • 04 mei 2022

  Rechtzetting

   

  Via deze weg werd gisteren een bericht verspreid over de werken in Groenhuis te Geel (GEL3026). Dat is uiteraard een vergissing, waarvoor onze excuses.

 • 08 apr 2022

  Volgende week bouwverlof, werken van Fiber Klaar

   

  De aannemer voor de rioleringswerken gaat volgende week in bouwverlof. Vanaf maandag 11 april tot en met woensdag 13 april zal de aannemer van Fiber Klaar wel doorwerken om de wachtbuizen voor de glasvezelkabels aan te leggen aan de zijde van de woningen.

   

  De rioleringswerken worden vanaf 19 april voortgezet aan de huisnummers 4, 6 en 8.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Nuttige contacten

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 17u)

Contactformulier