Projectoverzicht

23003 - Afkopp. Kaulillerweg & debietsbeperk. maatreg. in ZG BOCHOLT
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 29 oktober 2018

De werken zullen 13 maanden duren

Aquafin plant enkele aanpassingen aan het bestaande overstort ter hoogte van het kruispunt Haagstraat-Groenstraat. Een overstort is een soort nooduitlaat van het rioleringssysteem. Het loost een deel van het water in een beek of rivier als het rioolstelsel bij een hevige regenbui te vol geraakt. Om in de toekomst te voorkomen dat dit vuile water rechtstreeks in de Goolderbeek terecht komt, wordt ter hoogte van het kruispunt een buffergracht aangelegd. Deze gracht zal bij hevige regen het overtollige water opvangen. Ook het overstort ter hoogte van het kruispunt Lechtenstraat-Kapelstraat zal door deze aanpassing niet meer actief zijn.

Naast de aanleg van de buffergracht, zijn er ook rioleringswerken gepland in Panhovenstraat en Kaulillerweg in Grote-Brogel. Er komt een gescheiden rioleringsstelsel, waarbij het afvalwater gescheiden van het regenwater wordt opgevangen.

Nieuws en updates

 • 15 mei 2019

  Vrijdag onderlaag asfalt in Kaulillerweg

   

  In het deel van de Kaulillerweg tot de Panhovenstraat is de aannemer bezig met de wegeniswerken. De boordstenen zijn getrokken de fundering voor de rijweg wordt aangebracht. Deze vrijdag wordt normaal de onderlaag asfalt aangebracht. Daarna wordt dan de fundering van het fietspad gemaakt om eind mei de betonverharding te kunnen aanleggen. Begin juni starten we dan met de opbraak in de Panhovenweg.

 • 03 mei 2019

  Vernieuwing fietspad

   

  Tijdens het maken van de huisaansluitingen werd het fietspad in de Kaulillerweg op verschillende plaatsen opgebroken. Er is besloten een volledig nieuw fietspad aan te leggen. Deze week is de aannnemer met die werken begonnen.

   

  De bewoners ontvingen een infobrief met meer informatie, die je hieronder kan terugvinden.

 • 24 apr 2019

  Volgende week opbraak fietspad, heraanleg wegenis in mei

   

  De week van 30/04 wordt het fietspad in de Kaulillerweg opgebroken. Er wordt een steenslag gelegd om de woningen bereikbaar te houden. De bedoeling is om het fietspad in beton te gieten begin mei, half mei kunnen we dan de rijweg voorzien van een eerste laag asfalt.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Kris Briers - Aannemer Kumpen

Locatie werfkeet: Smeetshofweg t.h.v. nr. 4