Nieuws

23003 - Afkopp. Kaulillerweg & debietsbeperk. maatreg. in ZG BOCHOLT
15 mei 2019

Vrijdag onderlaag asfalt in Kaulillerweg

 

In het deel van de Kaulillerweg tot de Panhovenstraat is de aannemer bezig met de wegeniswerken. De boordstenen zijn getrokken de fundering voor de rijweg wordt aangebracht. Deze vrijdag wordt normaal de onderlaag asfalt aangebracht. Daarna wordt dan de fundering van het fietspad gemaakt om eind mei de betonverharding te kunnen aanleggen. Begin juni starten we dan met de opbraak in de Panhovenweg.

03 mei 2019

Vernieuwing fietspad

 

Tijdens het maken van de huisaansluitingen werd het fietspad in de Kaulillerweg op verschillende plaatsen opgebroken. Er is besloten een volledig nieuw fietspad aan te leggen. Deze week is de aannnemer met die werken begonnen.

 

De bewoners ontvingen een infobrief met meer informatie, die je hieronder kan terugvinden.

24 apr 2019

Volgende week opbraak fietspad, heraanleg wegenis in mei

 

De week van 30/04 wordt het fietspad in de Kaulillerweg opgebroken. Er wordt een steenslag gelegd om de woningen bereikbaar te houden. De bedoeling is om het fietspad in beton te gieten begin mei, half mei kunnen we dan de rijweg voorzien van een eerste laag asfalt.

28 mrt 2019

Kaulillerweg: onderlaag asfalt begin mei

 

Op het gedeelte van de Kaulillerweg tot de Panhovenstraat worden momenteel de huisaansluitingen uitgevoerd. De aannemer maakt dwarsdoorsteken naar de tweede weghelft. De verwachting is dat we de Kaulillerweg van een onderlaag asfalt kunnen voorzien begin mei.

 

Tegen dan zal ook fase 3 van start gaan, waarbij we in de Panhovenweg de riolering aanleggen.

26 mrt 2019

Blokkage Elvenweg wordt verwijderd

 

Om de veiligheid voor zwakke weggebruikers te bevorderen had de gemeente enkele knippen geplaatst in de zijstraten van de Kaulillerweg. Het is duidelijk geworden dat deze beslissing voor de buurtbewoners teveel hinder met zich meebracht. Om die reden heeft de gemeenten besloten de knip aan de Elvenweg definitief te verwijderen.

15 feb 2019

Omleidingsplannen werden aangepast

Omdat er te snel en onverantwoord werd gereden, werden de omleidingsplannen aangepast. Hierdoor is lokaal doorgaand verkeer niet meer toegelaten. Je kunt het omleidingsplan hier bekijken.