23150 - Omleidingen

Omleiding doorgaand verkeer

Tussen Maldegem en Oedelem wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de N9, de Sijslostraat en de Knesselarestraat. Dit in beide richtingen.

Maldegem omleiding doorgaand verkeer naar Oedelem

Omleiding plaatselijk verkeer fase 1, fase 2a en 2b

In fase 1 wordt de Bogaardestraat afgesloten. Deze fase duurt van 7 november 2022 tot februari 2023.

Plaatselijk verkeer kan omrijden langs de Kleine Bogaardestraat, de Veldstraat, de Pollepelstraat en de Gotjensstraat. In de Pollepelstraat en in de Gotjensstraat geldt eenrichtingsverkeer naar de Schautenstraat.

Je kunt richting Maldegem via de Biezeveldstraat en de Barbaraweg. Ook hier geldt eenrichtingsverkeer van de Francis de Meeuslaan naar de Kronekalseide.

Deze omleiding blijft gelden in fases 2a en 2b (Bogaardenstraat tot Pollepelstraat). Deze fases duren van februari 2023 tot juni 2023.

Maldegem lokaal verkeer fase 1

Omleiding plaatselijk verkeer fase 3

In fase 3 werken we in de Schautenstraat, van de Profeetstraat tot de Meerschootbeek. Volgens de originele planning begint deze fase in juni 2023 en duurt ze tot oktober 2023.

Lokaal verkeer volgt de omleiding langs de Pollepelstraat (eenrichting), Veldstraat (tweerichting) en Barbaraweg. In omgekeerde richting gaat het via de Biezeveldstraat en de Barbaraweg richting Kronekalseide.

Maldegem lokaal verkeer fase 3