Projectoverzicht

23160 - Renovatie collector Zetellaan, Boslaan (Maasmechelen)
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2019

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Startdatum: 27 augustus 2018

De werken zullen 10 maanden duren

De riolering in de Zetellaan en de Boslaan is er slecht aan toe en moet gerenoveerd worden. Om ingrijpende graafwerken te vermijden, wordt de bestaande leiding voorzien van een nieuwe binnenwand.

Tijdens de werken aan de riolering in de Zetellaan zal er plaatselijk hinder zijn voor het verkeer. Ter hoogte van de werken blijft er steeds één rijstrook beschikbaar en zal er gewerkt worden met beurtelings verkeer d.m.v. verkeerslichten. De werken starten ter hoogte van de rotonde van de Zetellaan met de Kolenmijn Limburg-Maaslaan en vorderen zo verder richting Bekaertlaan. Mogelijk wordt er tijdens het verloop van de werken tijdelijk een inrit/uitrit van de parking van het shoppingcenter afgesloten. Bij aanvang van de werken midden september is de parking van de dienst Toerisme tijdelijk (+/- 2 weken) niet toegankelijk.

De werken in de Boslaan (vanaf Modelstad tot rotonde Rijksweg) beperken zich grotendeels tot de parkeervakken en de berm/fietspaden.

Nieuws en updates

 • 26 feb 2019

  Werken aan kanaal begin maart

   

  In de Boslaan en de Zetellaan worden momenteel de inspectieputten afgewerkt met een beschermende coating. Op die manier zijn ze waterdicht en is het beton beschermd tegen de elementen.

   

  Begin maart wordt er gewerkt aan het kanaal, de aannemer zal dan de damplanken plaatsen.

 • 22 aug 2018

  Werken starten op 27 augustus

  In de week van 27 augustus worden proeven uitgevoerd op de putten ter hoogte van Maasmechelen Village. De hinder zal beperkt blijven. Aan de putten voorzien we een mobiele signalisatie. 

  Tegelijk doen we een camera-inspectie van de riolering. De riolering wordt in de loop van september gereinigd.

  Nog in de week van 27 augustus worden langs het kanaal bomen gerooid met het oog op de graafwerken. Deze starten waarschijnlijk half september.

Dit project volgen

 • Krijg belangrijke info
 • Geef je mening over de werken
Ja, stuur me de nieuwsbrief

Contactpersonen

Contactcenter

03 450 45 45 (elke werkdag van 8u tot 19u)

Contactformulier

Kristof Maesen - Werftoezichter aannemer Kumpen

Locatie werfkeet: Gerstenbosweg